Oldal frissítése

Vélemények: FOMEI LED RGB 200F

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FOMEI LED RGB 200F témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FOMEI LED RGB 200F termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FOMEI LED RGB 200F megvásárlása után te is írsz értékelést.
FOMEI LED RGB 200F - Stúdió lámpa
FOMEI LED RGB 200F
Raktáron 1 db
524 690 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 28., változat: FOMEI LED RGB 200F
Hitelesített vásárlás
A lámpa úgy működik, ahogyan kell. DE! Az alkalmazást nagy mínusznak tartom. A kezdeti kapcsolat a fényhez lassú, amint átváltok egy másik alkalmazásra, megszakad a kapcsolat. Ezt bonyolítja az a tény, hogy más FOMEI lámpák más alkalmazást használnak, így a váltás szükségszerű. Egyébként a többi lámpa villámgyorsan működik a másik alkalmazással. Vajon hol hibáztak a kínai elvtársak?
Teljesítmény
RGB
Egyszerűség
Alkalmazások a telefonra
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10