Oldal frissítése

Vélemények: FIXED Smile Wallet XL FIXED Smile PRO smart trackerrel, fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FIXED Smile Wallet XL FIXED Smile PRO smart trackerrel, fekete témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FIXED Smile Wallet XL FIXED Smile PRO smart trackerrel, fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FIXED Smile Wallet XL FIXED Smile PRO smart trackerrel, fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
FIXED Smile Wallet XL FIXED Smile PRO smart trackerrel, fekete - Pénztárca
FIXED Smile Wallet XL FIXED Smile PRO smart trackerrel, fekete
Megszűnt
Lukáš, Zeleneč pri Trnaveflag
Értékelve: 2022. 03. 21., változat: FIXED Smile Wallet XL FIXED Smile PRO smart trackerrel, fekete
Hitelesített vásárlás
Nem ajánlom abszolút
A FIXED Smile Pro egyáltalán nem működik. Az alkalmazás is nulla pont egyáltalán nem akar párosítani Kipróbáltam 3 különböző Android telefont és semmi
pénzkidobás
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05