Oldal frissítése

Vélemények: FIXED Posh 6XL fekete tok

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FIXED Posh 6XL fekete tok témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FIXED Posh 6XL fekete tok termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FIXED Posh 6XL fekete tok megvásárlása után te is írsz értékelést.
FIXED Posh 6XL fekete tok - Mobiltelefon tok
FIXED Posh 6XL fekete tok
Megszűnt
Jiří, Bohutínflag
Értékelve: 2020. 07. 19., változat: FIXED Posh 6XL fekete tok
Hitelesített vásárlás
Gyönyörűen megmunkált
illeszkedik a Galaxy Note 10+ készülékhez
bőrjogok
0 ×Jelentés
Zdeněk, Mokrá-Horákovflag
Értékelve: 2020. 05. 14., változat: FIXED Posh 6XL fekete tok
Hitelesített vásárlás
nagyon jó minőségű kivitelezés
felhasznált anyagok
talán csak egy megjegyzés - ahogy a mobil mérete nő, a szélessége nem változik, azaz. A mobiltelefonok olyanok, mint a hosszabbak. Például. az én Samsung Galaxy S20+ készülékemen a hüvely kissé (kb. 15 mm) szélesebb a szükségesnél.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10