Oldal frissítése

Vélemények: FIXED Opus Apple iPhone 13 fekete tok

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FIXED Opus Apple iPhone 13 fekete tok témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FIXED Opus Apple iPhone 13 fekete tok termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FIXED Opus Apple iPhone 13 fekete tok megvásárlása után te is írsz értékelést.
FIXED Opus Apple iPhone 13 fekete tok - Mobiltelefon tok
FIXED Opus Apple iPhone 13 fekete tok
Raktáron 3 db
6 790 Ft
Kosárba
Dominik, Dolní Bukovskoflag
Értékelve: 2023. 06. 06., változat: FIXED Opus Apple iPhone 13 fekete tok
Hitelesített vásárlás
Ára
minőség
0 ×Jelentés
Tomáš, Praha 5-Sobínflag
Értékelve: 2023. 03. 13., változat: FIXED Opus Apple iPhone 13 fekete tok
Hitelesített vásárlás
Nekem is ez a tok van a Motorola G9-emre. És nem tudom, miért, de megvettem az iPhone-omra. Ezt a konkrét esetet nyilvánvalóan forró tűvel varrták, vagy csak elkaptam egy olyan időszakot, amikor a dolgozók sztrájkba léptek, és a vezetőjük megvarrta nekik, hogy a termelés üteme megmaradjon. A wannabe bőrszerű fekete külső réteg leválik a műanyagról, ami a "telefont" tartja a sarokban, így az összes fotón, amit mostanában készítettem, egy fekete pacát látok a sarokban, hacsak nem tartom az ujjammal, és ezért az ujjam egy darabja van a fotón helyette. Ráadásul a kanyarban gőzölög. Valahol, ahová a kártyákat tette, talált egy kis ragasztót, és úgy döntött, hogy kinéz a világba, de eltalálta a kártyákat, így beleragasztotta őket, és a Lidlben vagyok, mint ***** próbálom kiszedni a kártyát a kártyazseb belső rétegével. A közönség remekül szórakozott, miközben én a pólómmal súroltam a ragasztót a chipről. De tetszik az őszinteség. Az iPhone-nal ellentétben ez nem tesz úgy, mintha drága darab lenne, és ezt kegyesen tudatja a tulajdonosával. A mágnes által összetartott oldalon lévő mancsok sem illeszkednek már igazán egymáshoz. Másrészt értékelem, hogy a kijelző még mindig olyan, mintha új lenne. Vagy Perwoll Display Magicben mosott.
Tökéletesen védi a képernyőt és magát a telefont is
Hely a kártyák számára
Az anyag röviddel a vásárlás után komposztálható.
A szálak nem árnyékolnak
A ragasztó nem ragad
A mágnesek nem mágneseznek
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05