Oldal frissítése

Vélemények: FIXED Motorola Moto Edge 30 Neo átlátszó tok

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FIXED Motorola Moto Edge 30 Neo átlátszó tok témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FIXED Motorola Moto Edge 30 Neo átlátszó tok termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FIXED Motorola Moto Edge 30 Neo átlátszó tok megvásárlása után te is írsz értékelést.
FIXED Motorola Moto Edge 30 Neo átlátszó tok - Telefon tok
FIXED Motorola Moto Edge 30 Neo átlátszó tok
Raktáron > 5 db
2 790 Ft
Kosárba
Jana, Orlová 4flag
Értékelve: 2023. 04. 19., változat: FIXED Motorola Moto Edge 30 Neo átlátszó tok
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A telefon védelme.
Ugyanez a tok jár az új telefonhoz is, így van még egy. Az új Motorola Edge 30 Neo készülékkel már telepítve kapja, így ez felesleges plusz költség. Egyébként a csomagolás rendben van.
Ez nem a csomagolás vagy a telefon hátránya, de az Alza csak egy hét múlva, bocsánatkéréssel szállította ki a telefont, ami egy raktáron tartott terméknél nagyon hosszú idő.
0 ×Jelentés
Marek, Praha - Radotínflag
Értékelve: 2023. 03. 02., változat: FIXED Motorola Moto Edge 30 Neo átlátszó tok
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A mobiltelefon már rendelkezik egy kemény műanyag borítással, de ez a szilikon jobb - jobban lefedi a kamerát és a mobiltelefon széleit.
Illik: )
0 ×Jelentés
Václav, Ždírec nad Doubravouflag
Értékelve: 2023. 02. 11., változat: FIXED Motorola Moto Edge 30 Neo átlátszó tok
Hitelesített vásárlás
A mobiltelefonhoz egy védőtokot mellékelünk. Nem tetszett, mert nem fed le minden oldalt (csak a sarkokat vágja le, nagy kivágások vannak felül, alul és a gombok körül). És nem tetszik, hogy a kiálló kamera lencséje nem áll egy vonalban a repülőgéppel. Ezért megvettem ezt. Tökéletesen illeszkedik, megoldotta a problémámat az eredeti tok kivágásaival, de a hátlap nem áll egy vonalban, a kamera lencséje még mindig kilóg.
Illeszkedik
Minden oldalán nem rendelkezik nagy kivágásokkal.
A kiálló kamera objektív
0 ×Jelentés
Dušan, Frýdek-Místek 1flag
Értékelve: 2022. 12. 13., változat: FIXED Motorola Moto Edge 30 Neo átlátszó tok
Hitelesített vásárlás
illik
Nem tudom.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05