Oldal frissítése

Vélemények: FIXED Leather Strap Apple Watch 38/40/41mm - fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FIXED Leather Strap Apple Watch 38/40/41mm - fekete témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FIXED Leather Strap Apple Watch 38/40/41mm - fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FIXED Leather Strap Apple Watch 38/40/41mm - fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
FIXED Leather Strap Apple Watch 38/40/41mm -  fekete - Szíj
FIXED Leather Strap Apple Watch 38/40/41mm - fekete
Raktáron 4 db
9 890 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 10. 26., változat: FIXED Leather Strap Apple Watch 38/40/41mm - fekete
Hitelesített vásárlás
A sínek horganyzott acélból készültek, így nem áll fenn az alumínium Apple Watch galvanikus korróziójának veszélye. A rozsdamentes acél esetében ez kockázatot jelent.
A szíj valószínűleg tartalmaz némi bőrt, de legalább 50%-ban gumi vagy más szintetikus anyag is van benne, mindezek keveréke. Elég olcsónak tűnik, és nem igazán hasonlít bőrre. Tényleg nem társaságnak vagy vacsorára való. Igazából nem tudom, mi értelme van egy ilyen szíjnak.
A síneknek csak az egyik oldalán vannak gumírozott kiemelkedései. Tehát a gyártóknak jó ötlete volt, de mivel a tornasíneket nem a másik oldalra tették (mint az eredetieknél), van egy kis játék a sínekben. Másrészt más, nem eredeti pántokon gyakran egyáltalán nincsenek ilyen kiemelkedések, és ez nagyon feltűnő. Itt nem olyan rossz a helyzet, de azért látszik.
A síneknek más a görbéje, mint az Apple Watch 8-nak, így kis "dudorokat" képeznek az óra oldalán, de ez nem szörnyű.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15