Oldal frissítése

Vélemények: FIXED GaN 3xUSB-C és USB kimeneti támogatással PD 3.0 100W fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FIXED GaN 3xUSB-C és USB kimeneti támogatással PD 3.0 100W fehér témával kapcsolatban? Nálunk 14 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FIXED GaN 3xUSB-C és USB kimeneti támogatással PD 3.0 100W fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FIXED GaN 3xUSB-C és USB kimeneti támogatással PD 3.0 100W fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.
FIXED GaN 3xUSB-C és USB kimeneti támogatással PD 3.0 100W fehér - Töltő adapter
FIXED GaN 3xUSB-C és USB kimeneti támogatással PD 3.0 100W fehér
Szállításra kész > 5 db
30 990 Ft
Kosárba
David, Kostelec nad Orlicíflag
Értékelve: 2023. 11. 21., változat: FIXED GaN 3xUSB-C és USB kimeneti támogatással PD 3.0 100W fehér
Hitelesített vásárlás
Kiváló töltő. Játék közben is képes feltölteni a laptopot. Ha több eszköz van csatlakoztatva, a töltési sebesség korlátozott, de még mindig elegendő egy laptop (irodai munka), 2 mobiltelefon és fejhallgató számára. Leginkább az úton lévők értékelik - mindössze 280 g súlyú, és mindent feltölthet. Hátránya, hogy a legtöbb USB-C töltőhöz hasonlóan rövid időre újraindul, ha új eszközt csatlakoztatunk - ez nem alkalmas olyan akkumulátor nélküli eszközökhöz, mint a Raspberry Pi. Mindenképpen ajánlom a terméket.
Cseh gyártású minőségi termék
3-szoros védelem + nem melegszik túl
GAN -> nagy hatékonyság, kisebb méret
100W -> mindenre képes: )
4 port
Újraindul, ha új eszköz csatlakozik
0 ×Jelentés
Josef, Kolínflag
Értékelve: 2023. 11. 20., változat: FIXED GaN 3xUSB-C és USB kimeneti támogatással PD 3.0 100W fehér
Hitelesített vásárlás
A töltő úgy tölt, ahogy kell, egyszerre több eszközt is képes kezelni, különösen, ha alacsonyabb energiaigényű eszközről van szó (billentyűzet, egér, óra, telefon, tablet). De az igényes eszközöket, például egy laptopot is feltölti, csak akkor más eszközökkel együtt lassabban tölt. Hátránya az erős kék LED, ami zavaró éjszaka, és véleményem szerint a magas ár.
multiport
teljesítmény
Méret
erős kék LED
magas ár (a felülvizsgálat idején 1899)
0 ×Jelentés
Petra, Ostravaflag
Értékelve: 2023. 11. 20., változat: FIXED GaN 3xUSB-C és USB kimeneti támogatással PD 3.0 100W fehér
Hitelesített vásárlás
Nagyon kellemesen meglepett a töltő, nem melegszik túl, még akkor sem, ha 4 készüléket csatlakoztatok hozzá. Kicsit nehéz, nem fér be a csomagtartóba. De otthoni töltéshez ez fantasztikus. A szupergyors port egy óra alatt feltölti a telefonomat.
4 kimenet
a töltés tényleg olyan, mint az óramű
a telefon (samsung A53) egy óra alatt feltölthető
Mindent hozzácsatolok, amire szükségem van.
nem melegszik túl
kicsit nehéz, nem alkalmas utazáshoz
0 ×Jelentés
Matěj, Jihlavaflag
Értékelve: 2023. 11. 20., változat: FIXED GaN 3xUSB-C és USB kimeneti támogatással PD 3.0 100W fehér
Hitelesített vásárlás
A Fixed Gan 100W-os töltő kiváló választás készülékeid töltéséhez. A töltő fejlett töltési technológiát alkalmaz, a szilícium áramköröket gallium-nitriddel helyettesíti, amely energiatakarékosabb. A töltő teljes teljesítménye 100 W, amely összesen négy porton oszlik meg. Összesen négy port van, két USB-C port akár 100 W-ot, a harmadik USB-C port maximum 30 W-ot, az utolsó USB-A port pedig ugyanezt a teljesítményt kínálja. A töltő nagyon kompakt és elegáns. Alkalmas laptopok, okostelefonok, táblagépek és egyéb eszközök töltésére. A FIXED GaN Charger 100W az a töltő, amelyet otthon és útközben is szeretne használni.
Nagyon kis méret 100W teljesítményhez
Minőségi kivitelezés
Minimális, szinte mérhetetlen fogyasztás a sátorban, így szinte nem is kell kihúzni a töltőt a konnektorból
Nagy folyamatos teljesítmény 100W
Az ideális töltő az egész család számára
Lehetőség 4 nagy energiafogyasztású eszköz töltésére
100W-os teljesítmény mellett nem melegszik fel nagyon.
GaN technológia
Kicsit magasabb ár, de több töltő helyébe lép
0 ×Jelentés
Vásárló, Praha 10 - Vršoviceflag
Értékelve: 2023. 11. 19., változat: FIXED GaN 3xUSB-C és USB kimeneti támogatással PD 3.0 100W fehér
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű adapter, amelyet több eszközhöz is használhat, és nagyon gyorsan töltheti őket. Egy kisebb laptopot is feltölthet, ami megaelőny. Fontos, hogy a portokat a teljesítményüknek megfelelően használjuk (laptop, tablet 100W, óra és telefon például 30W). Éjszaka egy kicsit zavar az erős kék LED.
Nagy teljesítmény
Viszonylag kis méret a nagy teljesítménynek köszönhetően
Az adapter nem ad kellemetlen hangokat.
Erős kék LED
0 ×Jelentés
Michaela, Ostravaflag
Értékelve: 2023. 11. 18., változat: FIXED GaN 3xUSB-C és USB kimeneti támogatással PD 3.0 100W fehér
Hitelesített vásárlás
A FIXED GaN töltő gyorsan feltölti telefonját, táblagépét vagy más eszközét. Összesen 4 USB-A és USB-C kimenetet kínál. Figyeli a túlfeszültség és az alulfeszültség elleni védelmet. Az egyik biztonsági funkció a hőmérséklet-szabályozás, hogy ne melegedjen túl. A töltő gyorsan feltölti a készüléket. A FIXED töltő teljes teljesítménye 100 W. Otthon és utazáskor egyaránt praktikus. Nagyon szép és praktikus kialakítású.
Gyors töltés
Nem melegszik túl
Design, praktikum
Semmi
0 ×Jelentés
Adam, Hradec Králové 2flag
Értékelve: 2023. 11. 16., változat: FIXED GaN 3xUSB-C és USB kimeneti támogatással PD 3.0 100W fehér
Hitelesített vásárlás
Az univerzális megoldás mindazok számára, akiknek egyszerre és gyorsan kell tölteniük az összes elektronikai eszközüket. A töltő kicsi, könnyű és a GaN technológiának köszönhetően nem melegszik fel töltés közben. A 100 W-os teljesítmény még a legigényesebb felhasználóknak is megfelel, és a négy hálózati porttal kombinálva ez a töltő szinte bármit képes feltölteni. Az, hogy cseh gyártóról van szó, csak a hab a tortán egy ilyen sikeres termék esetében.
Töltési sebesség
Méret és súly
Kikötők kombinációja
Cseh gyártó
Jellegzetes dióda
0 ×Jelentés
Vojtěch, Opava 5flag
Értékelve: 2023. 11. 14., változat: FIXED GaN 3xUSB-C és USB kimeneti támogatással PD 3.0 100W fehér
Hitelesített vásárlás
Ezzel a kicsi és könnyű töltővel megszűnik a milliónyi töltő cipelésének bosszantó feladata. Ideális utazáshoz, mivel kevesebb helyet foglal, mint négy külön töltő. A laptop legnagyobb terhelésénél elegendő energiát tud biztosítani más eszközök számára, bár a laptop akár 65 W-ot is felvehet magának. Vigyázzon, hogy az igényesebb elektronikai eszközöket, például a fent említett notebookot, megfelelően csatlakoztassa az első két bővítőhelyhez, amelyek az egyetlenek, amelyek 100 W-os kimeneti teljesítményt biztosítanak. És természetesen megfelelő kábelt kell beszereznie, amely képes elviselni ezt a teljesítményt. Az egyetlen hátránya a kék jelző LED, amely folyamatosan világít. Azonban nem világít sokat, így nem túl zavaró. Mindent egybevetve egyetlen aljzat elegendő ahhoz, hogy kényelmesen feltöltsön mindent, amire szüksége van. Számomra az ideális vásárlás.
Kicsi és könnyű kialakítás
Elég portok
Támogatás Tápellátás és gyorstöltés
Teljesítmény akár 100W
Folyamatosan világító kék LED
0 ×Jelentés
Pavel, Praha 5flag
Értékelve: 2023. 11. 08., változat: FIXED GaN 3xUSB-C és USB kimeneti támogatással PD 3.0 100W fehér
Hitelesített vásárlás
A töltő ideális az otthonától távol végzett munkához vagy a nyaralásra utazáshoz, ahol értékelni fogja az akár 100 W-os teljesítményt és a 3 USB-C portot, amelyek a legjobb választást jelentik. Méretében megegyezik egy hagyományos töltővel, pl. a MacBook esetében, amely 45 perc alatt képes feltölteni, az iPhone esetében pedig akár 30 perc alatt is teljes töltöttséget érhetett el. A súlya 265 g, amit egy hátizsákban nem fogsz érezni, de egy kézipoggyászban talán igen. Éjszaka néhány embert zavarhat az erős kék fény. Természetesen több eszköz töltésekor a 100 W teljesítménye szétterül, de még mindig jó választás az összes eszköz napi szintű töltéséhez.
3 x USB-C port, 1 x USB port
Gyorstöltés
Töltő mérete
Tömeg
Magasabb ár
Kék jelzőfény
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05