Oldal frissítése

Vélemények: FIXED FullGlue-Cover - Samsung Galaxy S21+ fekete

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FIXED FullGlue-Cover - Samsung Galaxy S21+ fekete témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 1,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FIXED FullGlue-Cover - Samsung Galaxy S21+ fekete termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FIXED FullGlue-Cover - Samsung Galaxy S21+ fekete megvásárlása után te is írsz értékelést.
FIXED FullGlue-Cover - Samsung Galaxy S21+ fekete - Üvegfólia
FIXED FullGlue-Cover - Samsung Galaxy S21+ fekete
Megszűnt
Vásárló, Kutná Hora 1flag
Értékelve: 2022. 03. 08., változat: FIXED FullGlue-Cover - Samsung Galaxy S21+ fekete
Hitelesített vásárlás
A termék nem megfelelő méretű. Körülbelül 1,5 mm-re van a telefon szélétől, ami nem lenne akkora probléma, ha nem lenne a képernyőt fedő fekete keret, így ez az üveg nagyjából 2 mm-rel csökkenti a képernyőt mindkét oldalon. és hogy nincs elég rossz minőségű ragasztó. 2 darabot rendeltem, és egyiket sem lehetett felvinni buborékok nélkül, amik 10 másodpercen belül visszatérnek a nyomtatás után is (nem por).
Nincs
Ára
minőség
méret
fekete keret
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Lukáš, Zlínflag
Értékelve: 2021. 12. 30., változat: FIXED FullGlue-Cover - Samsung Galaxy S21+ fekete
Hitelesített vásárlás
egyszerű alkalmazás
az ujjlenyomat-érzékelő alapvetően használhatatlan, az üveg leszakadt
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20