Oldal frissítése

Vélemények: Fitbit Versa 2 (NFC) - Stone/Mist Grey

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Fitbit Versa 2 (NFC) - Stone/Mist Grey témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Fitbit Versa 2 (NFC) - Stone/Mist Grey termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Fitbit Versa 2 (NFC) - Stone/Mist Grey megvásárlása után te is írsz értékelést.
Fitbit Versa 2 (NFC) - Stone/Mist Grey - Okosóra
Fitbit Versa 2 (NFC) - Stone/Mist Grey
Megszűnt
Martin, Praha 9 - Újezd nad Lesyflag
Értékelve: 2020. 06. 12., változat: Fitbit Versa 2 (NFC) - Stone/Mist Grey
Hitelesített vásárlás
a kifizetések nagyszerűen működnek
sok tárcsa közül választhat
elegáns megjelenés
mint egy női túl nagy
akkumulátor - 4,5 nap egyetlen töltéssel
0 ×Jelentés
Barbora, Dubnica nad Váhom 1flag
Értékelve: 2020. 05. 12., változat: Fitbit Versa 2 (NFC) - Stone/Mist Grey
Hitelesített vásárlás
Az óra teljesen Top, a probléma akkor jelentkezik, amikor a telefonomhoz akarom csatlakoztatni. Le kell tölteni a Fit bit alkalmazást, ami sajnos nem működik (Huawei mate 20lite), ez nagy kár, mert az óra teljesen szuperül működik. Az iphone app megy szépen mobil párok és szinkronizál. Ezért úgy döntöttem, hogy a huaweiről iphone-ra váltok. Az óra gyönyörűen méri a testmozgást, a lépéseket, minden úgy van, ahogy kell, kivéve az alkalmazást, amelyről megtanultam, hogy nem működik, különösen androidokon.
Az alkalmazás nem működik androidokon
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20