Oldal frissítése

Vélemények: FISKARS oszcilláló sprinkler

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FISKARS oszcilláló sprinkler témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FISKARS oszcilláló sprinkler termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FISKARS oszcilláló sprinkler megvásárlása után te is írsz értékelést.
FISKARS oszcilláló sprinkler - Locsoló
FISKARS oszcilláló sprinkler
Megszűnt
Jakub, Pelhřimovflag
Értékelve: 2023. 06. 15., változat: FISKARS oszcilláló sprinkler
Hitelesített vásárlás
Megéri felárat fizetni a Gardenáért! Nagy csalódás a FISKARS márka számára.
A legelső alkalommal, amikor használtam, beragadt! Nincs szűrője, így ha a visszatartó tartályból öntöz, hamar eltömődik!
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 05. 24., változat: FISKARS oszcilláló sprinkler
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Az Alza kínálatában találtam rá a számomra megfelelő termékre. A termék tulajdonságai alapján választottam ki, és ár/érték arányában is megfelelő volt.
Sajnos még nem tudtam kipróbálni ezt a Fiskars öntözőt, mert szinte mindig esik az eső... de bízom benne maximálisan, és amikor majd kipróbálom leírom itt a véleményemet
Egyelőre semmit.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20