Oldal frissítése

Vélemények: FISKARS Helyhez kötött sprinkler, kerek

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FISKARS Helyhez kötött sprinkler, kerek témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FISKARS Helyhez kötött sprinkler, kerek termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FISKARS Helyhez kötött sprinkler, kerek megvásárlása után te is írsz értékelést.
FISKARS Helyhez kötött sprinkler, kerek - Locsoló
FISKARS Helyhez kötött sprinkler, kerek
Raktáron 1 db
5 590 Ft
Kosárba
Michal, Čelákoviceflag
Értékelve: 2022. 08. 10., változat: FISKARS Helyhez kötött sprinkler, kerek
Hitelesített vásárlás
Jelenleg 80m2-es pázsitunk van. Kölcsön oszcilláló sprinklerrel szórtam meg, de a vékony vízcsepergéseket nagyon megviselte a szél, feleslegesen magasra permeteztek, és a víz nagy része becsapódás előtt elpárolgott vagy teljesen máshol landolt. Ez remek átmeneti megoldásnak tűnt, mielőtt felújítanám a kert azon részét, ahol pázsit van, és automata öntözést készítek locsolókkal vagy hasonló rendszerrel. Így hát kifeszítettem egy 7 méteres tömlőt a gyep közepére, csatlakoztattam az öntözőt és teljes fújással elforgattam a csapot. A 80m2-ből (8 méter széles, 10 méter hosszú) 1/3 és 1/2 közé szórt valamit. Nem érte el a pázsit széleit, oldalanként nagyjából egy méter hiányzott - nagyjából 6x6 méteres (36m2) területet szórt be. Tehát legalább 2-3 alkalommal kellene áthelyeznem az öntözőt 3-4 különböző helyre, hogy az egész pázsitot beszórjam. Valószínűleg 400 CZK-ért meg tudnék élni vele, mert a víz áramlását nem befolyásolta olyan erősen a szél, és a fű már rövid idő után sokkal vizesebbnek tűnt. De... Rá kellett kötni egy hosszabb tömlőt. 7 méterem van, majd 20-ig. Hát 20 méteren már kb másfél métert szórt mindkét oldalra, szóval valami 9m2. Szó szerint 10-szer öntözném a gyepet. Nálunk pedig tényleg nincs alacsony víznyomás, egy nagyobb társasház földszintjén lakunk 2009-től, és amikor megtöltöm az öntözőkannát ugyanazzal a csappal, akkor jól működik. El nem tudom képzelni, milyen WAP kell ahhoz, hogy ez az apróság 80m2-t lefedjen.
Robusztus, teljesen fém konstrukció
Tiny
Nehéz - rögzítés nélkül is a helyén tartja
Négyzet alakú permetezők (hiba van a leírásban, a kerek permetezőn kerek lyuk van)
80 m-t még véletlenül sem fog meglocsolni
Egyenetlenül permetez – a „négyzet” egyes oldalain több víz permetez, mint másokon
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05