Oldal frissítése

Vélemények: FISKARS FiberComp öntözőpisztoly, multi

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FISKARS FiberComp öntözőpisztoly, multi témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FISKARS FiberComp öntözőpisztoly, multi termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FISKARS FiberComp öntözőpisztoly, multi megvásárlása után te is írsz értékelést.
FISKARS FiberComp öntözőpisztoly, multi - Locsoló pisztoly
FISKARS FiberComp öntözőpisztoly, multi
Pillanatnyilag nem elérhető
Martin, Tišice - Kozlyflag
Értékelve: 2024. 05. 15., változat: FISKARS FiberComp öntözőpisztoly, multi
Hitelesített vásárlás
design, tartósság, minőség
ugyanaz, mint az előző felülvizsgálatnál, 14 nap használat után a kioldószelep nagyon-nagyon merev. gyakorlatilag használhatatlan. nyomás nélkül a tömlőben mindkét hüvelykujjával 100%-os áramlással indítható, nyomás alatt viszont 50%-os maximális erőkifejtéssel, ami gyakorlatilag használhatatlanná teszi a végét. Belülről bekentem szilikon olajjal, nem segített. Megjegyzem, csak esővízhez használják (pl. nincs skála). Reklamálom/visszaküldöm a terméket. közel ezer koronás termék, 110%-os funkcionalitásra számítottam.
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2024. 05. 08., változat: FISKARS FiberComp öntözőpisztoly, multi
Hitelesített vásárlás
Jobb, mint Gardena
A szabályozás az év megy nagyon korán merev
0 ×Jelentés
Zdeněk, Sezimovo Ústíflag
Értékelve: 2024. 04. 19., változat: FISKARS FiberComp öntözőpisztoly, multi
Hitelesített vásárlás
Pontosan az igényeimnek megfelelően
Nem
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05