Oldal frissítése

Vélemények: FiiO FT3

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FiiO FT3 témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FiiO FT3 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FiiO FT3 megvásárlása után te is írsz értékelést.
FiiO FT3 - Fej-/fülhallgató
FiiO FT3
Raktáron 1 db
138 790 Ft
Kosárba
Vásárló, Budapest, III.flag
Értékelve: 2024. 03. 16., változat: FiiO FT3
Hitelesített vásárlás
Hangminőség
Kiegészítők
Drága, de minden pénzt megér és kell hozzá egy jó DAC.
0 ×Jelentés
Andrea, Prahaflag
Értékelve: 2024. 03. 01., változat: FiiO FT3
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű hangzás
Szép tokkal csomagolva
Levehető kábel
0 ×Jelentés
Pavel, Brnoflag
Értékelve: 2023. 10. 16., változat: FiiO FT3
Hitelesített vásárlás
Olyan fejhallgatók, amelyek határozottan magasra törnek, és minőségben felveszik a versenyt a sokkal drágább darabokkal is. Ennek a fejhallgatónak a hangzása egy kicsit az Audio-Technica ATH-R70X-re emlékeztet, de talán egy kicsit részletesebb. A kínai fejhallgató-, hangszóró- és erősítőgyártók hihetetlen előrelépéseket tettek az elmúlt években. A minőségi hangzásért már nem kell Audeze-t, Sennheiser-t, Beyerdynamic-ot vagy Sony-t vennünk, hiszen Kínában már jobban és modernebben csinálják, bár a nagy fejhallgatók egyelőre nem tipikus terméknek számítanak Nekem jelenleg iFi ZEN DAC + ZEN CAN párosított fejhallgatóm van, de valószínűleg beszerzek Fiio K11-et. Meg kell jegyezni, hogy a fejhallgató kisebb "mobil" erősítőkön is működtethető. Hidisz S9 Pro vagy E1DA PowerDAC 2.1 nem okoz gondot.
Levehető kábel
Cserélhető kábelcsatlakozók (XLR, 4,4 mm, 3,5 mm, 6,35 mm)
Cserélhető fülhallgató (2 pár tartozék)
Nagyon jó és részletes hangzás. Inkább semleges hangolás
Nagy impedancia
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10