Oldal frissítése

Vélemények: FIELDMANN FDR 1840R

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FIELDMANN FDR 1840R témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FIELDMANN FDR 1840R termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FIELDMANN FDR 1840R megvásárlása után te is írsz értékelést.
FIELDMANN FDR 1840R - Polc
FIELDMANN FDR 1840R
Raktáron > 5 db
20 290 Ft
Kosárba
Karel, Úžice u Kralup n.Vltavouflag
Értékelve: 2023. 12. 20., változat: FIELDMANN FDR 1840R
Hitelesített vásárlás
sok szabad hely
de ez elég puccos
0 ×Jelentés
Jiří, Knovízflag
Értékelve: 2023. 11. 20., változat: FIELDMANN FDR 1840R
Hitelesített vásárlás
Megtanultam, hogy ezek az állványok nem megfelelőek számomra. Megpróbálom majd műanyag polcokkal megmenteni őket, de jelenleg nem igazán bízom abban, hogy egy fémkeret egy-két évnél tovább bírja. a "plüssfigurák" kivitelezése nem igazán megfelelő.
első látásra nagyon szép állvány
jól kihasználja a szoba egyik sarkát a rendszer többi polcával együtt
nagyon alacsony páratartalomban és nagyon könnyű tárolásra
ha az állvány vizes lesz, vége. Mind a polcok, mind pedig idővel a fém rész, amely cinkről cinkmentesre változik elég gyorsan.
ha az állvány szellőzetlen nedvességgel találkozik, undorítóan penészes a vége. Egy overallos bontócsapat kell ahhoz, hogy megidézzék, mi minden képes egy polc polcán növekedni egy élőhelynek.
A polc 175 kg-os terhelhetősége nevetségesen eltúlzott. A polcnak gondot okozna 175 kg-ot tartani mind az öt polc összegében, amúgy is megereszkednének.
0 ×Jelentés
Roman, Planá nad Lužnicíflag
Értékelve: 2021. 01. 03., változat: FIELDMANN FDR 1840R
Hitelesített vásárlás
Nagyon tágas.
Az elején, az első polcok felszerelése előtt a polc különböző módon meghajlik, és rögzíteni kell. Akkor a többi padló rendben van.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15