Oldal frissítése

Vélemények: FIELDMANN FDPO 201050-E

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FIELDMANN FDPO 201050-E témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FIELDMANN FDPO 201050-E termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FIELDMANN FDPO 201050-E megvásárlása után te is írsz értékelést.
FIELDMANN FDPO 201050-E - Szablyafűrész
FIELDMANN FDPO 201050-E
Raktáron 3 db
21 190 Ft
Kosárba
Jiří, Polnáflag
Értékelve: 2024. 06. 11., változat: FIELDMANN FDPO 201050-E
Hitelesített vásárlás
rendes farok, jól vág, meglátjuk meddig
teljesítmény
0 ×Jelentés
Vásárló, Gyömrőflag
Értékelve: 2024. 06. 09., változat: FIELDMANN FDPO 201050-E
Hitelesített vásárlás
Kicsit félve választottam, mert nem volt értékelve de kellemesen csalódtam. Eléggé robusztus gép mégis könnyű használat közben is. A fűrészlap csere egy mozdulattal elvégezhető. Használat közben nagyon hatékony a fordulatszabályzó illetve az elforgadható fejegység így szűkebb helyeken is pontosan egyszerűen lehet használni. Én keritésre rá nőtt borostyán kivágására vettem. Ez olyan erős mint az akác vagy az orgona fa. Kapott hideget - meleget a gép első nap. Reggeltől estig kisebb szünetekkel használtam, tökéletesen működött, nem melegedett túl, nem ált le nem volt nehéz tartani, simán gond nélkül vágta a vastagabb ágakat is sőt azokat jobban is. Megpróbáltam a földben lévő vastagabb fő gyökér vágást is úgy, hogy nem volt teljesen kiásva, na ez sem volt akadály földdel együtt simán elvágta és semmi baja nem lett a gépnek. Ezek után persze célszerű ki tisztítani és gondtalan lesz a további használat során. Ezek alapján ez egy közepes árkategóriás de nem túlzás felső minőségű gép. Ár értékben is kiváló. A teljesítmény a fordulatszám szabályozás az elforgadható fej a vágási sebesség a két fűrészlap és tartalék szénkefékkel nagyon megéri a drágább gépek sem tudnak többet közép kategóriában.
Könnyű kezelhetőség, elforgadható fejegység,egyszerű, könnyű fűrészlap csere, jó nyomaték és fordulatszabályozás
Hosszú kábel, nincs vibráció
2 db fűrészlappal, 2db pót szénkefe
Hobbi gép de simán ipari jellegű használatra is alkalmas
Nincs
0 ×Jelentés
Josef, Leština u Světlé nad Sázavouflag
Értékelve: 2023. 07. 23., változat: FIELDMANN FDPO 201050-E
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Megfelelően működik. Előnye a forgatható fogantyú.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10