Oldal frissítése

Vélemények: FIBARO Radiator Thermostat Starter Pack

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) FIBARO Radiator Thermostat Starter Pack témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) FIBARO Radiator Thermostat Starter Pack termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) FIBARO Radiator Thermostat Starter Pack megvásárlása után te is írsz értékelést.
FIBARO Radiator Thermostat Starter Pack - Fűtésszabályozó készlet
FIBARO Radiator Thermostat Starter Pack
Megszűnt
Martin, Praha 15flag
Értékelve: 2023. 03. 12., változat: FIBARO Radiator Thermostat Starter Pack
Hitelesített vásárlás
Eleinte gondok voltak a párosítással és a párosítás feloldásával, de azóta semmi probléma. A részletes időbeosztás beállítása kissé macerás, és csak előre beállított hőmérsékletek közül választhat, de egyébként zökkenőmentes a működés. Kicsit kételkedem a külső érzékelő működésében - kipróbáltam az egész lakásban, és gyanítom, hogy az érzékelő egy kicsit laza, és nem csinál semmit 😁.
0 ×Jelentés
Jan, Pardubiceflag
Értékelve: 2023. 02. 01., változat: FIBARO Radiator Thermostat Starter Pack
Hitelesített vásárlás
Folyamatosan önkalibrálódik
0 ×Jelentés
Jiří, Praha 9flag
Értékelve: 2019. 11. 13., változat: FIBARO Radiator Thermostat Starter Pack
Hitelesített vásárlás
egyszerű telepítés
különböző átmérőjű anyák minden radiátorhoz
jól néz ki
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20