Oldal frissítése

Vélemények: Fenix LR80R

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Fenix LR80R témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Fenix LR80R termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Fenix LR80R megvásárlása után te is írsz értékelést.
Fenix LR80R - Zseblámpa
Fenix LR80R
Megszűnt
Pavel, Nupakyflag
Értékelve: 2022. 09. 24., változat: Fenix LR80R
Hitelesített vásárlás
A gyártó honlapján azt írják, hogy ez a lámpa maximális teljesítményen 2 órán át, a második legmagasabbon 2,25 óráig bírja. Kizárt dolog. Egy teljesen feltöltött eredeti akkumulátor +15 °C-os külső hőmérsékleten maximum 25 percig, a második legnagyobb teljesítményen 36 percig bírja. 36 perc elteltével a zseblámpa elég gyorsan alacsonyabb üzemmódba kapcsol, és további 20 perc múlva már „labirintusként” fog ragyogni. És az 5-ből 3 LED még mindig világít az akkumulátor töltésjelzőjén.
Kiváló minőség.
Csodálatos teljesítmény.
Jól kopik.
Sokkal rövidebb akkumulátor-élettartam, mint a gyártó állítja.
Amint az akkumulátor kb. 70%, a zseblámpa teljesítménye meredeken csökken.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10