Oldal frissítése

Vélemények: Fenix HP25R V2.0

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Fenix HP25R V2.0 témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Fenix HP25R V2.0 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Fenix HP25R V2.0 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Fenix HP25R V2.0 - Fejlámpa
Fenix HP25R V2.0
Raktáron > 5 db
49 990 Ft
Kosárba
Pavel, Mořinkaflag
Értékelve: 2024. 03. 19., változat: Fenix HP25R V2.0
Hitelesített vásárlás
Ha világít, az egy nagyszerű fejlámpa. De egy év használat után spontán kialszik. A reklamáció során kicserélték egy újjal, de újabb fél év elteltével ugyanaz a probléma, még néhány másodpercet sem bír ki, és spontán kialszik, még akkor is, ha teljesen fel van töltve. Ha veszélyes munka közben kialszik, az nagyon veszélyes lehet. Erre nem lehet támaszkodni.
Nagyon jó fényerő
Rengeteg világítási mód
Hiba
Nagyon alacsony állóképesség
Megbízhatatlan
Nagy súly, fejfájás hosszabb használat után
0 ×Jelentés
Renata, Třebocflag
Értékelve: 2023. 06. 28., változat: Fenix HP25R V2.0
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű nő, ajánlom őt.
Igazán jó minőségű fejlámpa jó hatótávolsággal.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 12. 27., változat: Fenix HP25R V2.0
Hitelesített vásárlás
Már több mint fél éve használom a fejlámpát, és még mindig nem találtam egyetlen olyan dolgot sem, amire panaszkodhatnék. A fejlámpát a ház körüli munkához és a műhelyben használom, és a könnyen felszerelhető pántoknak köszönhetően a fejlámpa könnyen rögzíthető a kerékpáros sisakhoz. a fejlámpa még fél év használat után sem mutatja a kopás egyetlen jelét sem vagyok rendkívül elégedett a fejlámpával, és határozottan ajánlom mindenkinek, akinek fejlámpára van szüksége munkához, kültéri használathoz, kerékpározáshoz vagy bármilyen tevékenységhez, ahol jól kell látni vagy láthatónak kell lenni.
hosszú üzemidő
Kompatibilis a 18650 akkumulátorral (adapter használata esetén)
nagy teljesítmény
átlagon felüli vízállóság
jól illeszkedik
addig semmi
0 ×Jelentés
Jakub, Klučeniceflag
Értékelve: 2022. 12. 05., változat: Fenix HP25R V2.0
Hitelesített vásárlás
A fejlámpa valószínűleg nem vízálló semmilyen vízzel szemben! Szigorúan itthon viseltem, és megszűnt a világítás = az egyetlen dolog, ami történhetett, hogy a vízből származó kézzel váltottam a gombot, vagy az izzadság. reklamáció elutasítva = ok víz tönkretette az érintkezőket, de elintézik a javítást Kínában = 3 hónap 3000 kc-ért a fényszóró nélkül, javítás Kínában elutasítva !!! végre megjavították a feketében. a fenix kereskedő megpróbálja, de megerősítette magát, hogy ez a típus rosszul tervezett tömítéssel rendelkezik a gombok körül !!! amíg a fényképek barlangászokról és hasonlókról készültek. Sajnos a fenix elvesztett egy ügyfelet.
0 ×Jelentés
Ondřej, Ústí nad Labemflag
Értékelve: 2022. 01. 31., változat: Fenix HP25R V2.0
Hitelesített vásárlás
Gomb tervezési hiba, visszatérés. Sajnálom, a HP25R első verzióját 4 évig boldogan használtam, és szerettem a Fenixet. A fejlámpát úgy árulják, hogy "teljesen védett a por és az idegen tárgyak ellen", és a képen barlangászok láthatóak. Elvittem az új fényszórót a föld alá, és meglepődtem, hogy a gomb beragadt, és a fényszóró nem világított. A sűrített levegő fújása otthon segített. Másodszor is = panasz. Most megvan a második darab, és mivel gyanítom, hogy ez a tervezés hibája (nem a darab), és hogy a gombok alatt szivárog a rendetlenség, kipróbáltam poros kesztyűben. Körülbelül 20 gombnyomás után még az új fényszóró is mechanikusan zárta a gombot! Véleményem szerint rosszul vannak megtervezve a gombok, és nagyon könnyű, hogy idegen tárgyak kerüljenek alájuk. A V2.0 sajnos megbízhatatlan, nem ajánlom.
néha ragyognak
a tervezési hiba a gombok mechanikus reteszelését okozza, a fényszóró nem világít
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05