Oldal frissítése

Vélemények: Fenix HL40R

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Fenix HL40R témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Fenix HL40R termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Fenix HL40R megvásárlása után te is írsz értékelést.
Fenix HL40R - Fejlámpa
Fenix HL40R
Raktáron > 5 db
26 990 Ft
Kosárba
Matouš, České Budejoviceflag
Értékelve: 2023. 09. 27., változat: Fenix HL40R
Hitelesített vásárlás
minőség
kidolgozás
fényerő
0 ×Jelentés
Marián, Praha 4 - Michleflag
Értékelve: 2022. 05. 29., változat: Fenix HL40R
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű univerzális fejpánt
Lehetőség a kúp szélességének megválasztására
Jól tart, futáshoz is használható
Vigyázat, lemerült beépített akkumulátorral eladó, amely nem cserélhető. A lemerült akkumulátor tárolása csökkenti annak kapacitását és lerövidíti élettartamát, attól függően, hogy mennyi ideig „fekszik” lemerült állapotban. A kérdés, hogy mennyit veszített. A tesztet a leírásban leírtak szerint végzem el és ha egy ilyen tarthatatlan tárolás több mint 10%-al eltér a valós tűrőképességtől a deklarálttól egyszerűen visszamegy. Ilyen árfekvés mellett, sőt, amikor nincs lehetőség az akkumulátor cseréjére, nem is számítana az ember ilyen felelőtlen szállításra, tárolásra a terméktől.
A beépített akkumulátor nem cserélhető.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10