Oldal frissítése

Vélemények: Fenix BC05R V2.0

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Fenix BC05R V2.0 témával kapcsolatban? Nálunk 22 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Fenix BC05R V2.0 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Fenix BC05R V2.0 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Fenix BC05R V2.0 - Kerékpár lámpa
Fenix BC05R V2.0
Raktáron > 10 db
8 290 Ft
Kosárba
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2024. 06. 30., változat: Fenix BC05R V2.0
Hitelesített vásárlás
A rögzítési rendszer használhatatlan
könnyű ellopni
Kerékpározáshoz nem ajánlott (vezetés közben elveszett)
0 ×Jelentés
Petr, Brno 28flag
Értékelve: 2024. 05. 29., változat: Fenix BC05R V2.0
Hitelesített vásárlás
Kicsi, strapabíró megjelenésű és fényes hátsó kerékpárlámpa. 2 világítási intenzitást és 3 módot kínál (világító/lassú és gyors villogás). Az akkumulátor élettartama kiváló - 2 hete használom, körülbelül 15 órát üzemel nagy intenzitású üzemmódban, lassú villogással, és az állapot továbbra is azt mutatja, hogy az akkumulátor még mindig kellően fel van töltve. Nagyon szilárdan tartja a bringát (nem is mozdul), de sajnos a dőlésszöget nem lehet állítani, így az nyeregcső dőlésszöge szerint mutat - de az erősebb fényintenzitásnak köszönhetően valószínűleg nem annyira nem számít. Szóval e mínusz ellenére teljes pontszámot adok. Egyáltalán nem bántam meg a vásárlást, egyelőre úgy néz ki, hogy évekig kibírja (több slejvakat is túlélt már minden probléma jele nélkül).
Nagyszerű akkumulátor-üzemidő
6 világítási mód (gyenge/erős és könnyű/lassú és gyorsan villogó)
Erősen tartja a kerékpárt
Akkumulátor állapotjelző (a bekapcsológomb megnyomásakor)
A dőlésszög nem állítható, ha az nyeregcsőre van rögzítve, ezért a talaj felé mutat
0 ×Jelentés
Martin, Lounyflag
Értékelve: 2024. 04. 19., változat: Fenix BC05R V2.0
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Gyors és egyszerű telepítés
Elegáns kis design
addig semmi
0 ×Jelentés
Josef, Brno 3flag
Értékelve: 2024. 03. 24., változat: Fenix BC05R V2.0
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
+ Egyébként már több éve van egy Fenix újratölthető kézi zseblámpám, és még mindig tökéletesen működik. Ezért választottam ezt a márkát, amikor villogót vásároltam. + ez miniatűr w2 x h5 x h1,5 cm, de nagyszerűen ragyog éjjel-nappal (összesen 5 fényerősségváltozat optimális számomra). + tökéletes kivitelezés + használata nyeregtáskán, vagy pattintható feszt klippel bárhol a táskán stb. + jó vétel az árért + a gyártó kijelenti az akkumulátor élettartamát pl. állandó fény alacsonyabb intenzitáson 16 óra. Kipróbáltam, és 12 óra világítás után feladtam: ) A hám tart! - Kicsit meglepett, hogy nincs memória az utolsó módról, és ezért újra és újra meg kell kattintani (csak a teljesség kedvéért, valakit talán érdekel). - Üdvözöltem volna egy töltőcsatlakozót a hozzáférhető rész alján, ahogyan néhány versenytársnál van. Így le kell választania a kerékpárról a feltöltéshez, és még mindig el kell távolítania a csomagtartón lévő klipszet. Remélem, hogy a műanyag alkatrészek megmaradnak (ezt a teljesség kedvéért mondom, de nem feltétlenül szükséges).
0 ×Jelentés
EKON-SYS s.r.o., Červený Kostelecflag
Értékelve: 2024. 03. 13., változat: Fenix BC05R V2.0
Hitelesített vásárlás
Kis
magas fénysűrűség
elegendő kitartás
USB-C
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10