Oldal frissítése

Vélemények: EZVIZ Smart H1c

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EZVIZ Smart H1c témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EZVIZ Smart H1c termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EZVIZ Smart H1c megvásárlása után te is írsz értékelést.
EZVIZ Smart H1c - IP kamera
EZVIZ Smart H1c
Raktáron > 5 db
18 890 Ft
Kosárba
Dušan, Předslavflag
Értékelve: 2024. 04. 09., változat: EZVIZ Smart H1c
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A gyorsított felvétel megtekintésének képtelensége ugyanahhoz a hálózathoz való csatlakozás nélkül. A többi Ezviz kamerám kültéri kamera, és bárhonnan gyorsítottan nézhetik. És hogy elmondjam, a HD és a full HD képet egy kicsit másképp képzelem el. Nekem úgy tűnik, hogy több kamerán is hazudnak erről. Egyébként az éjszakai látás jó.
Minden gyorsan és egyszerűen beállítható
A gyorsított felvétel megtekintésének képtelensége ugyanahhoz a hálózathoz való csatlakozás nélkül.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10