Oldal frissítése

Vélemények: EZVIZ H8C 2MP

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EZVIZ H8C 2MP témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EZVIZ H8C 2MP termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EZVIZ H8C 2MP megvásárlása után te is írsz értékelést.
EZVIZ H8C 2MP - IP kamera
EZVIZ H8C 2MP
Raktáron > 5 db
26 690 Ft
Kosárba
Luboš, BRNOflag
Értékelve: 2024. 04. 07., változat: EZVIZ H8C 2MP
Hitelesített vásárlás
A kamera nem rendelkezik klasszikus webes felülettel. Tehát nem igazán alkalmas PC-re. Androidon az eredeti EZVIZ alkalmazás eléggé unintuitív. A fényképezőgép nem rendelkezik manuális rekeszbeállítással. Az alkalmazás néha elindul, de a kamera nem érzékeli. Lehet, hogy csak harmadszorra sikerül. A legutóbbi frissítés ONVIF-támogatással bővült. De más általam használt alkalmazások nem tudják vezérelni a ZOOM-ot és a kamera pozíciójának beállításait. Csak a forgatás működik. És sehol sem szerepel a bejelentkezési név, ami admin. A jelszó a kamera alján található 5 nagybetűs betű.
minőségi kép
bonyolult beállítás
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10