Oldal frissítése

Vélemények: EZVIZ C6N

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EZVIZ C6N témával kapcsolatban? Nálunk 50 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EZVIZ C6N termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EZVIZ C6N megvásárlása után te is írsz értékelést.
EZVIZ C6N - IP kamera
EZVIZ C6N
Megszűnt
Stanislav, Podbořanyflag
Értékelve: 2023. 08. 19., változat: EZVIZ C6N
Hitelesített vásárlás
Minőségi
0 ×Jelentés
Milan, Ludgeřoviceflag
Értékelve: 2023. 05. 30., változat: EZVIZ C6N
Hitelesített vásárlás
két év után, papa
0 ×Jelentés
Svatopluk, Ocmanice, Náměšť nad Oslavouflag
Értékelve: 2023. 04. 29., változat: EZVIZ C6N
Hitelesített vásárlás
Pénzkidobás. hacsak nem vagy az ismételt aktiválások, beállítások stb. rajongója. tehát sok türelem és újra és újra, a Hamutartó gondoskodik róla. hacsak valaki nem akarja ingyen. és fizesse ki a postaköltséget; KÉT DARAB, EZ NEKEM TÚL SOK; Soha többé nem dőlök be neki.
Igen, jól néz ki, és ennyi.
Az O2 a sóhaj után nem fog működni. teljesen újra kell állítani.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 03. 18., változat: EZVIZ C6N
Hitelesített vásárlás
Volt otthon egy ilyen kamerám. Alapvető funkcionalitás alapáron. Venni akartam egy másikat, de az elromlott. Az Alza visszafizette a pénzt, így rendeltem egy másikat, és az megint elromlott. Ha nem lenne otthon egy működő készülékem, azt hinném, hogy valamit rosszul csinálok. Ezért nem próbálkozom újra. Én is ki akartam próbálni az okos izzókat, de inkább fizetek felárat a sonoffért, minthogy folyton panasszal repüljek valahova.
A három megvásárolt darabból csak az egyik működőképes.
0 ×Jelentés
Ondřej, Praha 3flag
Értékelve: 2022. 07. 22., változat: EZVIZ C6N
Hitelesített vásárlás
Működik.
A WiFi csatlakoztatása problémákat okozott, de a kábeles csatlakoztatás problémamentesen működik.
A Windows alkalmazás futtatásához rendszergazdai jogokra van szükség.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 06. 17., változat: EZVIZ C6N
Hitelesített vásárlás
Szeretem az ezviz kamerákat, de az első indításnál a hangos útmutatót a gyártó elnémíthatná (nagyon fülsiketítő, és azt hiszem, az összes szomszédom hallotta).
jól működik
az első indításkor nagyon magas hangerővel működő hangutasítás, amely nem kapcsolható ki.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 06. 08., változat: EZVIZ C6N
Hitelesített vásárlás
Az alacsony árat ellensúlyozza, hogy fizetős felhő nélkül nem lehet online hozzáférni a felvételekhez - a felvételi napok száma szerint kell fizetni, legalább 1350Kč/év. A képet még a helyi hálózatban sem lehet IP-címen keresztül megtekinteni. Röviden, ez egy felaprózott termék, amivel lehet szórakozni, lehet figyelni a macskát otthon, de mint kamerarendszert, nem tudom ajánlani. A wifi-hez való csatlakozás trükkös volt, mivel otthon van egy wifi-hálózatunk, amelynek ugyanaz az SSID azonosítója mind az 5 GHz-es, mind a 2,4 GHz-es frekvencián. A kamera azonban csak 2,4 GHz-es frekvenciára képes, és ha a mobilod nem ugyanabban a hálózatban van, nem tudsz csatlakozni. Végül azonban sikerrel járt, csak tartsd rajta a szemed.
nagyon alacsony ár
motoros forgatás 360° H és kb. 90° E
elég jó FullHD kép
RJ45 (LAN) - Megpróbálok kísérletezni ezzel
beállítások széles skálája
online felvétel csak fizetős felhőben
Csak 2,4 GHz-es Wifi
RJ45 PoE nélkül
amikor egy objektumot követ, nem tér vissza az alapértelmezett pozícióba (tehát a falra néz: -))
a kamera IP-címéről semmi sem áll rendelkezésre
0 ×Jelentés
Martin, Liberec 1flag
Értékelve: 2022. 05. 11., változat: EZVIZ C6N
Hitelesített vásárlás
Ajánlom a fényképezőgépet, azonban még mindig nem veszem a fényképezőgépet a háztartás részének, és ez Orwellre emlékeztet. De azért van, hogy vigyázzon a kutyára, amikor egyedül van otthon, mi pedig dolgozunk. A kamera már bizonyított, és kellőképpen segít nekünk.
Cool stalker
Lehetőség a családdal való megosztásra
Képminőség
Ár/teljesítmény
Gondolom, lehet találni, de szerintem 699 korona nagyon jó ár.
0 ×Jelentés
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 05. 02., változat: EZVIZ C6N
Hitelesített vásárlás
Azzal szeretném kezdeni, hogy a kamerát bébiőrként használom. Először körülnéztem a bébiőrök között, és sokkolt, hogy egy bébiőr, amely ugyanolyan funkciókkal rendelkezik, mint ez a kamera, körülbelül 4.500,- Ft-ba kerül. Most pedig a kamera. Bárki, aki nem rendelkezik legalább alapvető ismeretekkel a wifi hálózat beállításáról, nehezen fogja tudni beállítani a kamerát. Már a wifi beállítása is megpróbáltatás. Csak körülbelül 50-szer állítottam vissza, és a kamera még mindig azt mondja, hogy egy nem létező wifi hálózathoz csatlakozik, és ez csak tesztként volt beállítva. A jelerősséggel is játszani kell. Nem tudom, hogy hibás-e a darab, de amikor a kamerát 90 fokkal elforgatom vagy a kamerát pásztázom, a jel kiesik vagy rosszabb lesz. A kamerában lesz valamilyen wifi modul, és azt a wifi routerre kell irányítani. Az alkalmazásban látni fogja, hogyan kell helyesen bekapcsolni a kamerát. Ami a képet illeti, teljesen kiváló, még éjszaka is. Valaki itt írta, hogy a kamera zajt csap elforduláskor. Ezt nem teszi, és a forgás teljesen csendes. Azt sem kell ötpercenként megerősíteni valahol a böngészőben, hogy nézed, ahogy itt is írta valaki. Az alkalmazás telepítése után bárhol megoszthatja a képet. tablet, mobil, pc és még androidos TV is. A pénzért teljes elégedettség, és nagyon ajánlom a szülőknek, hogy szemmel tartsák a babáikat.
kép nappal és éjszaka
ár/teljesítmény arány
szuper bébi monitor
Alkalmazások
bonyolultabb wifi beállítás
néha véletlenszerű jelzés
0 ×Jelentés
Jiří, České Budějovice 1flag
Értékelve: 2022. 04. 29., változat: EZVIZ C6N
Hitelesített vásárlás
Megfelelően működik.
Elérhető alkalmazások
Tisztességes felbontás és éjszakai megvilágítás
Ideális beltéri megfigyeléshez és háziállat-ellenőrzéshez
Nem rendelkezik 360 fokos forgatással
Nem lát közvetlenül a kamera alá
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05