Oldal frissítése

Vélemények: EVOLVEO TwinVerti

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EVOLVEO TwinVerti témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EVOLVEO TwinVerti termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EVOLVEO TwinVerti megvásárlása után te is írsz értékelést.
EVOLVEO TwinVerti - Egér
EVOLVEO TwinVerti
Raktáron 4 db
15 190 Ft
Kosárba
Robin, Stary Plzenecflag
Értékelve: 2024. 05. 28., változat: EVOLVEO TwinVerti
Hitelesített vásárlás
Tökéletesen illeszkedik a kézbe és jó áron
A design tele van személyes preferenciákkal
A vásárlással egy cseh gyártót támogat
A vízszintes görgetés második kereke nem programozható át más funkcióra, ezért az én szemszögemből használhatatlan. A gomb megnyomása nem csinál semmit, és a gyártói kézikönyvben vagy a kézikönyvben nem találtam semmilyen információt a beállításról
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15