Oldal frissítése

Vélemények: EVOLVEO PCIe WIFI Card 1200 Mbps, bővítőkártya

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EVOLVEO PCIe WIFI Card 1200 Mbps, bővítőkártya témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EVOLVEO PCIe WIFI Card 1200 Mbps, bővítőkártya termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EVOLVEO PCIe WIFI Card 1200 Mbps, bővítőkártya megvásárlása után te is írsz értékelést.
EVOLVEO PCIe WIFI Card 1200 Mbps, bővítőkártya - Wifi hálózati kártya
EVOLVEO PCIe WIFI Card 1200 Mbps, bővítőkártya
Pillanatnyilag nem elérhető
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 11. 03., változat: EVOLVEO PCIe WIFI Card 1200 Mbps, bővítőkártya
Hitelesített vásárlás
Szükségem volt egy kártyára egy Linux számítógéphez. A realtek chipset, amelyen a kártya alapul, már egy ideje gyártásban van, és a realtek tisztességes Linux-támogatással rendelkezik, így arra számítottam, hogy minden úgy fog működni, ahogy kell. Eredmény: átviteli sebesség -- 0(NULLA! ) 0,5 MB/s-ig, instabil rendszer, hardverhiba üzenetek. Másnap a kártya egy adománygyűjtésre ment. Egy másik kártya telepítése után (az Intel AX200 chipre épülő kártyája) minden úgy működött, ahogyan kellett. Számomra... hatszáz dollár kidobott pénz.
Elfogadható ár vs. paraméterek
Talán működik a Windowsban.
Linuxon lassan vagy egyáltalán nem működik, a rendszer instabil.
0 ×Jelentés
Vojtěch, Prahaflag
Értékelve: 2022. 04. 01., változat: EVOLVEO PCIe WIFI Card 1200 Mbps, bővítőkártya
Hitelesített vásárlás
Sziasztok, mivel valaki meg tudná reprodukálni ugyanazt a problémát, mint én, ide írom az utasításokat, hogyan kell üzembe helyezni ezt a wifi vevőt, ha a PC látja, de nem akar csatlakozni semmilyen wifi-hez, vagy megszakad. A probléma az volt, hogy a Windows 10 alapértelmezett illesztőprogramja (2023.70. xx és újabb verzió) nem működött megfelelően. Az eszköz a 2012.13.402.2014 számú Windows 7 (32 / 64 bites verzió) illesztőprogramját tudja lecserélni. Ezzel a meghajtóval a wifi kártya első osztályú. Vezérlőpult -> Hardver és hang -> Eszközkezelő -> Realtek 8812AE hálózati kártya -> Illesztőprogram frissítése -> Illesztőprogramok keresése a számítógépen -> Válasszon a számítógépemen elérhető illesztőprogramok listájából -> Lemezről> Illesztőprogram elérési útja -> Telepítés. Remélem, ez segít valakinek.
Nagyon gyors kártya
Elveszíti a minimális jelet egy vastag fal felett
Driver probléma, de megoldódott, lásd lent
0 ×Jelentés
Peter, Bratislava - Petržalkaflag
Értékelve: 2021. 12. 06., változat: EVOLVEO PCIe WIFI Card 1200 Mbps, bővítőkártya
Hitelesített vásárlás
Próbáltam újratelepíteni a meghajtót (Realtek), próbáltam az utasításokat a youtube szerint, de minden alkalommal, amikor forcnem az 5Ghz-re, a wifi nem megy, nem találja a routert. Van egy gigabites routerem a UPC 1000Mbps programból. Két napja nem aludtam. Ez valószínűleg egy panasz
Eddig semmi
Az 5Ghz kapcsolat nem működik
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05