Oldal frissítése

Vélemények: EVOLVEO G650

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EVOLVEO G650 témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EVOLVEO G650 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EVOLVEO G650 megvásárlása után te is írsz értékelést.
EVOLVEO G650 - PC tápegység
EVOLVEO G650
Szállításra kész > 5 db
37 490 Ft
Kosárba
Petr, Brnoflag
Értékelve: 2023. 05. 14., változat: EVOLVEO G650
Hitelesített vásárlás
Egy otthoni HTPC-hez kerestem tápegységet, vettem egy "máshol máshol", és gyakorlatilag amint bekapcsoltam, elmentem a házból. Ez - ugyanabban az árkategóriában és "osztályban" - nem reagál, mióta bekapcsoltam, bármit is csinálok a számítógépen. Hőmérséklet a dobozban gyönyörűen alacsony, nagyon ajánlott!
CSEND. teljes csend (a hűtés 30%-os terhelésnél kapcsol be)
teljesen rugalmas kábelezés
talán csak a csomagolás elég béna; egy kartondoboz, ami nem sok mindent tart össze.
0 ×Jelentés
Michal, Plzeňflag
Értékelve: 2023. 04. 24., változat: EVOLVEO G650
Hitelesített vásárlás
Az összeszerelés és üzembe helyezés után a tápegység egy másodperces időközönként folyamatosan ki- és bekapcsolt. Visszahozott.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2018. 11. 10., változat: EVOLVEO G650
Árösszehasonlítóból származó értékelés
Megbízható és elég nagy teljesítményű tápegységnek tűnt a leírás alapján, ráadásul a ki nem használt kábeleket sem kellett csatlakoztatnom magához a tápegységhez, így azok nem lógnak a gépházban.
Moduláris kábelek.
Nagyon csendes működés.
Nagyon jó hatásfok.
Nem tapasztaltam ilyet.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15