Oldal frissítése

Vélemények: EVOLVEO EasyPhone AD piros

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EVOLVEO EasyPhone AD piros témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,4-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EVOLVEO EasyPhone AD piros termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EVOLVEO EasyPhone AD piros megvásárlása után te is írsz értékelést.
EVOLVEO EasyPhone AD piros - Mobiltelefon
EVOLVEO EasyPhone AD piros
Megszűnt
Pavel, Děčínflag
Értékelve: 2019. 12. 30., változat: EVOLVEO EasyPhone AD, fekete
Hitelesített vásárlás
Nagy gombok
Teljes értékű Android, amennyiben lehetővé teszi a klasszikus alkalmazások telepítését.
A kezelőszervek rendetlenek - kombinálja a gombokat az érintéssel, de gyakran a "fejlett" opciók a "bal oldali kontextus" gomb alatt vannak elrejtve, de a rendszer nem tudatja veled, hogy vannak opciók.
Az érintőképernyő nagyon rossz minőségű. A gombok nagyon kicsik és az érintés pontatlan, így a kezelhetőség nagyon rossz.
Gyenge képminőség.
Kis tároló. A telefon bekapcsolása után szinte azonnal panaszkodni kezdett, hogy kevés a tárhely.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05