Oldal frissítése

Vélemények: EVOLVEO DisplayPort to HDMI átalakító

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EVOLVEO DisplayPort to HDMI átalakító témával kapcsolatban? Nálunk 3 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EVOLVEO DisplayPort to HDMI átalakító termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EVOLVEO DisplayPort to HDMI átalakító megvásárlása után te is írsz értékelést.
EVOLVEO DisplayPort to HDMI átalakító - Átalakító
EVOLVEO DisplayPort to HDMI átalakító
Raktáron 3 db
4 290 Ft
Kosárba
Tomáš, Ostroměřflag
Értékelve: 2024. 04. 17., változat: EVOLVEO DisplayPort to HDMI átalakító
Hitelesített vásárlás
Félrevezető termékleírás és válaszok a súgó részben. Az adapter nem használható Lenovo E15 G2 Win10 (HDMI) -> redukció -> (DisplayPort) Samsung S80A csatlakoztatására.
Csak DP -> HDMI, nem fordítva
0 ×Jelentés
Michal, Praha 17flag
Értékelve: 2023. 08. 16., változat: EVOLVEO DisplayPort to HDMI átalakító
Hitelesített vásárlás
A HDMI-kimenetről a DP-bemenetre való redukcióként kell működnie. Nem működik egyik monitoromon sem (HP, Iiyama), bár mindkettő normálisan működik tiszta DP-n. HDMI kábel tesztelve, működőképes. Panaszt tesznek.
Nem funkcionális
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15