Oldal frissítése

Vélemények: EVOLVEO 3.5" TINY 4

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EVOLVEO 3.5" TINY 4 témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EVOLVEO 3.5" TINY 4 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EVOLVEO 3.5" TINY 4 megvásárlása után te is írsz értékelést.
EVOLVEO 3.5" TINY 4 - Külső merevlemez ház
EVOLVEO 3.5" TINY 4
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2021. 12. 25., változat: EVOLVEO 3.5" TINY 4
Hitelesített vásárlás
Felbecsülhetetlen, minden alkalommal elbukott. Hirtelen leáll. Minden ok nélkül (állandóan csatlakoztatva és az UPS mögött). Csak néhány biztonsági mentés történt éjszaka. Valójában még mindig azt mondja, hogy csatlakoztatva van, de a lemez eltűnik. Személy szerint sok fenntartásom van az EVOLVEO márkával kapcsolatban. Gyenge minőségű és megbízhatatlan termékek. Nem ez az első tapasztalatom. Az elmúlt hónapban még 2 került a kukába. Pénzkidobás.
Megbízhatatlan
0 ×Jelentés
Peter, Trenčínflag
Értékelve: 2020. 03. 06., változat: EVOLVEO 3.5" TINY 4
Hitelesített vásárlás
úgy működik, ahogy kell
egy kicsit nagy, de nem hordom magammal.
0 ×Jelentés
Kateřina, Český Brodflag
Értékelve: 2019. 09. 17., változat: EVOLVEO 3.5" TINY 4
Hitelesített vásárlás
fémdoboz
szilárd kötődés
USB 3.0
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05