Oldal frissítése

Vélemények: EVGA 700 GD UK

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EVGA 700 GD UK témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EVGA 700 GD UK termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EVGA 700 GD UK megvásárlása után te is írsz értékelést.
EVGA 700 GD UK - PC tápegység
EVGA 700 GD UK
Megszűnt
Jan, Mostflag
Értékelve: 2022. 02. 06., változat: EVGA 700 GD UK
Hitelesített vásárlás
A forrás minőségi termék benyomását kelti, de közvetlenül a PC-re történő telepítés után csalódás jött a rossz tápegység formájában. Az RGB felvonulás nem úgy ment, ahogy kellett volna, az egyes jég rossz címei. A régi forráson gond nélkül és most az új MSI A750GF-en is gond nélkül. Ha nem bánod a színes kábeleket, és valami olcsót keresel, akkor tudok ajánlani egy silverstone-i forrást, aki 4 éve más felállásban pedálozik és nem volt tűzijáték. A 3070-es grafikus kártya és az esztétika miatt a már említett MSI-t kellett megvennem. Az EVGA források nem sokak.
A vásárlás után azonnal hibás termék
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05