Oldal frissítése

Vélemények: EVGA 500 GD

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EVGA 500 GD témával kapcsolatban? Nálunk 6 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EVGA 500 GD termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EVGA 500 GD megvásárlása után te is írsz értékelést.
EVGA 500 GD - PC tápegység
EVGA 500 GD
Megszűnt
Skycom s.r.o., Trutnov Horní Předměstíflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: EVGA 500 GD
Hitelesített vásárlás
Olcsó
Már 2 darab fújt és fújta a megszakítót, nagyon jó minőségű.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Jaroslav, Brnoflag
Értékelve: 2021. 10. 28., változat: EVGA 500 GD
Hitelesített vásárlás
Nem értem, hogy a GOLD specifikációjú tápegység gyártója egy olcsó, 7 lapátos ventilátorral van felszerelve, amely a tokban elhelyezve az olcsó ventilátorok meglehetősen hallható (idegesítő) ismerős hangját adja, még akkor is, ha a PC nincs terhelés alatt. A ventilátor sebessége nem szabályozható. Tehát aki nyugalmat akar, annak meg kell szegnie a garanciát, és többlapátos csendes ventilátort kell telepítenie. Ha a kábelezéssel akarsz játszani, egy 42 cm magas házban (BITFENIX NOVA), ahol a tápegység a ház alján helyezkedik el, nem lehet a CPU-hoz vezető kábelt az alaplap (Asus PRIME B550M-A) "mögé" vezetni, mert hiányzik néhány cm hossz.
készenléti üzemmódban fogyasztás 1,7W
zajos ventilátor
a CPU kábele lehetne hosszabb
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Tomáš, Bratislava - Dúbravkaflag
Értékelve: 2021. 05. 20., változat: EVGA 500 GD
Hitelesített vásárlás
Egy hétig megállás nélkül futni
Csendes
kissé rövidebb sata kábel elrendezés.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20