Oldal frissítése

Vélemények: EVGA 500 BR

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EVGA 500 BR témával kapcsolatban? Nálunk 13 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,3-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EVGA 500 BR termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EVGA 500 BR megvásárlása után te is írsz értékelést.
EVGA 500 BR - PC tápegység
EVGA 500 BR
Megszűnt
Miloslav, Praha 9flag
Értékelve: 2022. 07. 08., változat: EVGA 500 BR
Hitelesített vásárlás
- EVGA grafikus kártyával együtt csomagban szállítva, de ragaszkodnom kellett a plusz szállításhoz, nem jött a grafikával - láthatóan hibás darab, lehet, hogy a raktárakat takarítják, - ne nézd a fogakat egy adományozott lóé, de ez most ment és ingyen, nem is nagyon viselte
vásárláskori ár/teljesítmény 2021.08
kevesebb mint egy év után elment
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Vásárlóflag
Értékelve: 2021. 12. 22., változat: EVGA 500 BR
Hitelesített vásárlás
Ne rendeljen innen.... rossz rendelést adtak nekem, hogy valaki más csomagját kövessem... soha nem kaptam meg a rendelésemet, ellopták, mielőtt még elhagyta volna Prágát, és hetekig tartott, amíg visszatérítést kaptam.
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás
Lukáš, Chotěbořflag
Értékelve: 2020. 09. 30., változat: EVGA 500 BR
Hitelesített vásárlás
Nagyszerű vétel a pénzért; ) Úgy működik, ahogy kell, és megfelel az elvárásaimnak; )
0 ×Jelentés
Automatikus fordítás

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15