Oldal frissítése

Vélemények: ETA 139790000E

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) ETA 139790000E témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) ETA 139790000E termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) ETA 139790000E megvásárlása után te is írsz értékelést.
ETA 139790000E - Side by side hűtő
ETA 139790000E
Megszűnt
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2022. 06. 27., változat: ETA 139790000E
Hitelesített vásárlás
Egy közönséges „nem amerikai” hűtőszekrényről váltottam erre a hűtőszekrényre. Amit vártam (több élelmiszert töltök oda), az megfelel, és még mindig segít abban, hogy jobb áttekintést nyújtsak a fagyasztóban. Belefért az előregyártott konyhámba, még 2 cm-rel kisebb a mélysége, mint az előző hűtő. Nem szerettem a hűtő okos üzemmódjait, de nem is emiatt vettem meg. Van egy fix hőmérsékletem a hűtőnek és a fagyasztónak.
Gyümölcs/zöldség fióknak mondanám, hogy valóban meghosszabbítja az áru élettartamát. (Például a konyhapulton hagyott almához képest).
A fagyasztóban lévő dolgok áttekintése.
Nincs jégkészítője.
A hűtőszekrényben/fagyasztóban lévő hőmérsékletet mutató kijelző csak néhány másodperccel felnyitás után világít.
A teljes néma üzemmódból való átváltás -> Kezdek lehűlni, az zavaróbb lehet, mint amikor a hűtőszekrény folyamatosan enyhén lehűl, és időnként hozzáad.
Kétszer † (kb. három hónap alatt megvan) előfordult, hogy a hűtő annyira felforrósodott, hogy jég úszott az italokban. Ezzel együtt a hűtőn rögzítették, hogy mennyit kell hűteni.
Ha átlátszó fagyasztót szeretnénk, akkor nagyjából ugyanannyi mindent rakhatunk bele, mint egy félfagyasztóba egy közönséges nem amerikai hűtővel (amiben viszont nem kapunk áttekintést).
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05