Oldal frissítése

Vélemények: Esperanza EBN003W PEARL UV lámpa

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Esperanza EBN003W PEARL UV lámpa témával kapcsolatban? Nálunk 20 felhasználó egyelőre 5 csillagból 3,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Esperanza EBN003W PEARL UV lámpa termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Esperanza EBN003W PEARL UV lámpa megvásárlása után te is írsz értékelést.
Esperanza EBN003W PEARL UV lámpa - UV körömlámpa
Esperanza EBN003W PEARL UV lámpa
Szállításra kész > 10 db
2 090 Ft
Kosárba
3,2
20 felhasználó értékelte
1 000+
vásárló már megvásárolta
60 %
vásárló ajánlja
Szükségem volt egy kicsi és olcsó UV lámpára, így gondoltam kipróbálom ezt a terméket. Néhány alkalommal már volt használva és eddig még mindig működött. (nem manikűrözésre használom)
Könnyű, kis helyen is elfér. Apró munkákhoz épp elegendő. USB-s csatlakozójával akár a laptopról is kaphat energiát, nemcsak konnektorból. A boltíves forma miatt könnyű alá helyezni tárgyakat vagy ujjakat. Magasság növelés érdekében bármit a talpak alá tehetünk pl. dörzsi szivacsokat v kisebb jegyzet tömböket.
Nincs időzítő rajta. Első gombnyomásra 1 percig működik. 2 kattintásra 30 másodpercig. Kb 10 egymás utáni alkalom után melegedni kezd, így rendszerint hagyom pihenni egy kicsit. (nagyjából 5 percig) Kicsit rövidnek tartom a vezetékét, viszont ez könnyen kezelhető hosszabbítóval, ami rendszerint már van otthon. A ledek sérülése esetén valószínű új készüléket kell venni.
Otthoni műkörömkozmetikai célra. Ár alapján döntöttem.
Nem ajánlom senkinek
Nem alkalmas másra, csak világításra
Szükségem volt rá!
Nincs
Hozzá tartozó vezeték kb. 40-50cm
P-DC1-WEB20