Oldal frissítése

Vélemények: Epson L1800

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Epson L1800 témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Epson L1800 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Epson L1800 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Epson L1800 - Tintasugaras nyomtató
Epson L1800
Megszűnt
Jan, Praha 8flag
Értékelve: 2017. 01. 18., változat: Epson L1800
Hitelesített vásárlás
Kiváló kimeneti minőség! A Canon SG-201 A3-as fotópapírral jobb eredményt ér el, mint egy professzionális "fotólabor" legjobb papírján készült fotó. Számos fényképet nyomtattam ki A3 és A4-es méretben, és alig néhány milliméteres patronok tűntek el, így számomra teljes elégedettséggel!!!: )
Hosszabb késleltetés a PC-ben a nyomtatás megnyomásától a tényleges nyomtatásig, és egy perc vagy több minden egyes bekapcsoláskor a kalibrálás megtörténik, ha már fut. De a számítógép bekapcsolása és egy fotó kinyomtatása sebességgel nem éppen gyors.
Az eredeti szoftver egyáltalán nem felel meg nekem, a legjobb eredményeket eddig harmadik féltől származó szoftverrel (irfanwiev) értem el.
0 ×Jelentés
Michal, Jihlava 1flag
Értékelve: 2016. 12. 27., változat: Epson L1800
Hitelesített vásárlás
Nekem a kezdetektől fogva csíkosodási problémáim voltak, heti rendszerességgel tisztítottam. Egyszínű területeken pl. Én egy 4 cm széles sávot kaptam, ami egy árnyalattal sötétebb, mint az A3-as méret. Amikor 3a több azonos fotót kellett nyomtatnom, és 5 alkalommal állítottam be a nyomtatást, így a harmadik nyomtatástól kezdve az adagoló mindig behorpadt a papír közepén és átment, ezt 20 fotópapírral tette velem, többször is megtörtént. Hihetetlenül rossz kommunikáció az Epson ügyfélközpontjával, a call centerben dolgozó hölgy univerzális tanácsokat ad, de soha nem kapcsolja Önt valakihez, aki megérti. A fekete-fehér nyomtatás mindig erősen kékeszöldbe húz. A fotók néhány hét után elhalványulnak a fényben! Otthoni használatra ajánlom, ha nem zavarja a nyomtatóval való babrálás és az állandó tisztítással és egyéb hibákkal való időpocsékolás.
Örülök, hogy eladtam a nyomtatót. Egy kollégámnak volt egy A4-es Epson L800-asa, és ugyanezek a problémák voltak a tintákkal, állandó tisztítás, amikor ki kell nyomtatni valamit, akkor nem lehet, mert tisztítani kell. Tanács mindenkinek, akinek nyomtatója van, ha két egymást követő tisztítás nem segít, várjon 24 órát, hogy a cseppek fellazuljanak, és néhány napig újra működni fognak. Sajnos a nyomtatási folyamat során előfordulhat, hogy a nyomtató ismét csíkozni kezd. csak ezek az olcsó tinták. Eredeti tintákat használtam (a helyettesítő tinták nem érhetik meg senkinek) Érdekelne az olyan emberek új véleménye, akik már megvásárolták a nyomtatót, és legalább fél éve vagy annál hosszabb ideje rendelkeznek vele. Vagy balszerencsém volt egy darabbal, vagy mindenkivel előfordul.
0 ×Jelentés
Jaroslav, Domažliceflag
Értékelve: 2016. 10. 23., változat: Epson L1800
Hitelesített vásárlás
Kiváló nyomtató, amit már 1 éve használok, nagyon alacsony üzemeltetési költségekkel a lézer kb. akár 30-szor alacsonyabb, ahol pl. egy kellemes családi nyaraláshoz
Az A3 formátum előnyös, azonban a keret nélküli lemeznek köszönhetően nagyon könnyű nagyobb formátumokat is összeállítani A2, A1 vagy bármilyen más formátumban.
Színek jó, ez nem egy lézer, de a rendeltetésszerű használatra nyomtatás dokumentumokat egy rövidebb távú természet felülmúlhatatlan
Ha csíkok vannak a nyomtatásban, mosolyogj, és nyomd tisztára a fejed, ne ess pánikba, minden nagyon gyorsan kiegyenesedik: -)
Egy jó befektetés, amelyet utólagosan, tisztelettel és minden tiszteletem mellett nagyon jónak értékelek.
0 ×Jelentés
ALFA PROFI s.r.o., Brnoflag
Értékelve: 2016. 06. 09., változat: Epson L1800
Hitelesített vásárlás
működési költségek
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20