Oldal frissítése

Vélemények: Epico Hero Case iPhone XR készülékhez, átlátszó

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Epico Hero Case iPhone XR készülékhez, átlátszó témával kapcsolatban? Nálunk 11 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Epico Hero Case iPhone XR készülékhez, átlátszó termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Epico Hero Case iPhone XR készülékhez, átlátszó megvásárlása után te is írsz értékelést.
Epico Hero Case iPhone XR készülékhez, átlátszó - Telefon tok
Epico Hero Case iPhone XR készülékhez, átlátszó
Megszűnt
Radoslav, Praha 8 - Trojaflag
Értékelve: 2020. 02. 03., változat: Epico Hero Case iPhone XR készülékhez, átlátszó
Hitelesített vásárlás
Tökéletesen illeszkedik, talán egy kicsit a kamera kukucskál, ami nem annyira tökéletes. Egyébként elég szilárd, és már megmentette a telefont. A pénzért, alapvetően elégedettség.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05