Oldal frissítése

Vélemények: Epico 2in1 vezeték nélküli töltő MagSafe II rögzítési támogatással - asztroszürke

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Epico 2in1 vezeték nélküli töltő MagSafe II rögzítési támogatással - asztroszürke témával kapcsolatban? Nálunk 9 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,7-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Epico 2in1 vezeték nélküli töltő MagSafe II rögzítési támogatással - asztroszürke termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Epico 2in1 vezeték nélküli töltő MagSafe II rögzítési támogatással - asztroszürke megvásárlása után te is írsz értékelést.
Epico 2in1 vezeték nélküli töltő MagSafe II rögzítési támogatással - asztroszürke - MagSafe vezeték nélküli töltő
Epico 2in1 vezeték nélküli töltő MagSafe II rögzítési támogatással - asztroszürke
Raktáron 4 db
21 690 Ft
Kosárba
Lucie, Děčín 2flag
Értékelve: 2023. 12. 30., változat: Epico 2in1 vezeték nélküli töltő MagSafe II rögzítési támogatással - asztroszürke
Hitelesített vásárlás
Nagyon szép design. A férjem izgatott volt.
0 ×Jelentés
Filip, Praha 4flag
Értékelve: 2023. 12. 08., változat: Epico 2in1 vezeték nélküli töltő MagSafe II rögzítési támogatással - asztroszürke
Hitelesített vásárlás
Semmi negatívum. Szuper design fémekből (nem műanyag szemétből). Az egyetlen "probléma", hogy ez nem az eredeti Magsafe, de gyakorlatilag ez egy klasszikus Qi vezeték nélküli töltő Magsafe mágnesekkel (az egyetlen mínusz, hogy a töltő nem rendelkezik Magsafe animációval és nem támogatja a teljes Magsafe sebességet) ez nem akkora probléma, mert az otthoni/irodai asztalon lévő töltő nagyszerű. (Azt javaslom, hogy fordítsa az iPhone-t balra, és használja a készenléti funkciót, amelyek widgetek és órák azonnal elérhetőek a telefon felébredése után, vagy ha 14 Pro/15 Pro, így még mindig a funkció mindig be van kapcsolva, mindig láthatóak.)
Nagyszerű tartás
Lehet-e forgatni az iPhone-t a töltőn?
Airpods töltő vezeték nélküli tokkal
Kábel + adapter mellékelve
Nem az "eredeti" Magsafe (lásd alább)
0 ×Jelentés
Vállalatflag
Értékelve: 2023. 05. 09., változat: Epico 2in1 vezeték nélküli töltő MagSafe II rögzítési támogatással - asztroszürke
Hitelesített vásárlás
Szép design
Mágneses állványként támogatja a magsafe-et, de a töltést nem. Az iPhone töltését ezért a klasszikus Qi 5W-ra korlátozza (a bemeneten mérve, 5V-os és 9V-os adapterrel egyaránt), és a telefon eléggé felmelegszik.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20