Oldal frissítése

Vélemények: Energizer Lithium gombelem CR1220

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Energizer Lithium gombelem CR1220 témával kapcsolatban? Nálunk 5 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,8-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Energizer Lithium gombelem CR1220 termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Energizer Lithium gombelem CR1220 megvásárlása után te is írsz értékelést.
Energizer Lithium gombelem CR1220 - Gombelem
Energizer Lithium gombelem CR1220
Megszűnt
Jiří, Praha 12 - Modřanyflag
Értékelve: 2023. 09. 17., változat: Energizer Lithium gombelem CR1220
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
A Renault Clio kulcsban használt akkumulátor. Néhány nappal a csere után a távirányító tökéletesen működik, az egyetlen kérdés, hogy meddig fog tartani, de ezt néhány nap után nem lehet megmondani. Annak érdekében, hogy esélyem legyen a hosszú élettartamra, egy bevált gyártót választottam, még akkor is, ha az ára magasabb.
márkás akkumulátor
lehetetlen megbecsülni, hogy meddig fog tartani.
0 ×Jelentés
Vásárlóflag
Értékelve: 2023. 05. 22., változat: Energizer Lithium gombelem CR1220
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Akkumulátorok, fogyasztási cikkek. Minőségi márka.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20