Oldal frissítése

Vélemények: Endorfy VIRO Plus USB fehér

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Endorfy VIRO Plus USB fehér témával kapcsolatban? Nálunk 8 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Endorfy VIRO Plus USB fehér termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Endorfy VIRO Plus USB fehér megvásárlása után te is írsz értékelést.
Endorfy VIRO Plus USB fehér - Gamer fejhallgató
Endorfy VIRO Plus USB fehér
Raktáron 2 db
23 190 Ft
Kosárba
Jiří, Nová Ves pod Plešíflag
Értékelve: 2024. 04. 24., változat: Endorfy VIRO Plus USB fehér
Hitelesített vásárlás
Ha Push to Talk funkciót használ, vagy ha a másik fél nem bánja, hogy mindent hall, ami a számítógépén történik, akkor ez a megfelelő headset az Ön számára. Ellenkező esetben válasszon másokat. Kipróbáltam két kártyát, 3 USB-s hangkártyát incl. és az eredmény katasztrófa. Vagy a másik fél mindent hall, ami ezekben a fejhallgatókban történik, vagy szörnyen halkan hallja Önt, és a mikrofon elvágja néhány szavát. Egyébként a fejhallgató kényelmes, a design szilárd, a csomagolás gazdag, és a hangminőség az árához képest rendben van.
design
szerkezet
Kényelmes
a csomag tartalma
Lásd mikrofon. részletesebb leírás
0 ×Jelentés
Zdeněk, Přerovflag
Értékelve: 2023. 09. 26., változat: Endorfy VIRO Plus USB fehér
Hitelesített vásárlás
Kiváló játék fejhallgató, amely kényelmes a fülön és nem nyomja. A felhasznált anyagok jók, és több mint fél év elteltével minden rendben van. Nem használok mikrofont, ezért nem értékelem. A hangzás kiváló az árkategóriához képest, és a fejhallgatót nemcsak játékra, YouTube-ra és filmekre, hanem zenehallgatásra is használom. Bármivel felvehetik a versenyt a 2k-ig terjedő árkategóriában. Egy ezres körüli áron szereztem be, és itt van 100%-ban, és ajánlom!
kiváló hangzás nem csak játékokhoz
nagyon kényelmes a fülnek
a konstrukció és a felhasznált anyagok jó minőségűek
a csomagban hangkártya, ha nincs elég minőség a PC-ben
jól néznek ki fehérben
Eladáskor vásároltam, így jó ár/teljesítmény arányban
0 ×Jelentés
Matouš, Varnsdorfflag
Értékelve: 2023. 06. 20., változat: Endorphs VIRO Plus USB fekete
Hitelesített vásárlás
A fejhallgató teljesíti funkcióját, az ár minőségi hangzás USB hangkábelen keresztül, ahol ajánlom a szoftver letöltését, mivel a fejhallgató kezdettől fogva inkább a basszusra van hangolva. Ami egy kicsit csalódást okozott nekem, az a halkabb mikrofon, de ami még rosszabb volt, hogy a mikrofon a TeamSpeak/Discord kommunikáció során hangot vesz a játékból, a többi voice chat résztvevőből és a zenéből. A TeamSpeakkel teljesen ki lehet szűrni, a Discorddal Krisp nem végez túl jó munkát. A gyártó szerint ez normális dolog a 4 kábeles hangtechnika használatakor, és nem jelent termékhibát.
Hang
Kiegészítők
Konstrukció
Megjelenés
Mikrofon veszi a hangot a fejhallgatóból
Csendesebb mikrofon
Könnyű zaj az USB hangkártyán maximumon
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10