Oldal frissítése

Vélemények: Endorfy Thock TKL Csuklótámasz

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Endorfy Thock TKL Csuklótámasz témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Endorfy Thock TKL Csuklótámasz termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Endorfy Thock TKL Csuklótámasz megvásárlása után te is írsz értékelést.
Endorfy Thock TKL Csuklótámasz - Csuklótámasz
Endorfy Thock TKL Csuklótámasz
Raktáron 2 db
5 990 Ft
Kosárba
Jiří, Hradec Královéflag
Értékelve: 2023. 09. 16., változat: Endorfy Thock TKL Csuklótámasz
Hitelesített vásárlás - árösszehasonlítóból származó értékelés
Közvetlenül a billentyűzet gyártójától, és méretileg jól illeszkedik az Endorfy Thock TKL-hez. Jó, hogy a mágnesek, de a kialakítás nem sok - a rögzítés után a billentyűzethez húzzák a billentyűzetet, de kissé megemelik a szélét, így amikor ráteszi a tenyerét, minden alkalommal egy kicsit mozog. Valószínűleg újra szétszedem őket.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10