Oldal frissítése

Vélemények: Endorfy PBT Pudding OWH

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Endorfy PBT Pudding OWH témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 2,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Endorfy PBT Pudding OWH termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Endorfy PBT Pudding OWH megvásárlása után te is írsz értékelést.
Endorfy PBT Pudding OWH - Pótbillentyű
Endorfy PBT Pudding OWH
Kérés esetén megrendeljük
7 590 Ft
Kosárba
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2023. 08. 24., változat: Endorfy PBT Pudding OWH
Hitelesített vásárlás
Endorfy EY0E003 - OEM profilúak, a fotóval ellentétesen, ezért pontoztam le mert csak egy csöves rendert raktak fel, ami még kamú is. Ettől még általában használható, csak nem az, amit szerettem volna és átverve érzem magam. Túl olcsó volt, hogy tököljek a vissztaküldéssel, így megtartottam. Képek sajátok
szép. Az RK71 átvilágítja és gyönyörű
adnak gomb-kihúzót és szilikon gyűrűket a dobozban
olcsó
megtévesztő a fotó! ezeket nem lehet egymásra helyezni, OEM profilúak, nem erre vártam, hanem ASA vagy XDA profilra
kevés a kép a termékről
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15