Oldal frissítése

Vélemények: Endorfy PBT BK

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Endorfy PBT BK témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Endorfy PBT BK termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Endorfy PBT BK megvásárlása után te is írsz értékelést.
Endorfy PBT BK - Pótbillentyű
Endorfy PBT BK
Raktáron > 5 db
5 590 Ft
Kosárba
Jan, Praha 10 - Uhříněvesflag
Értékelve: 2024. 04. 04., változat: Endorfy PBT BK
Hitelesített vásárlás
Egy Logitech g512 carbonra vettem cserére, szinte minden billentyű elfér, csak a CAPS kissé átfedésben van és a CTRL kisebb, mint az eredeti, az egyetlen nagyobb probléma a szóköz, amit nem lehet használni, szerencsére az eredeti, ami megvolt, rendben van; az eredeti billentyűk kissé világosabbak, az Endorphs kissé durvább felületű, ami nekem megfelel.
Jó rövidítés
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05