Oldal frissítése

Vélemények: Endorfy Omnis Red, US kiosztás

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Endorfy Omnis Red, US kiosztás témával kapcsolatban? Nálunk 1 felhasználó egyelőre 5 csillagból 5,0-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Endorfy Omnis Red, US kiosztás termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Endorfy Omnis Red, US kiosztás megvásárlása után te is írsz értékelést.
Endorfy Omnis Red, US kiosztás - Gamer billentyűzet
Endorfy Omnis Red, US kiosztás
Raktáron 1 db
30 890 Ft
Kosárba
Martin, Praha 15 - Hostivařflag
Értékelve: 2024. 02. 15., változat: Endorfy Omnis Red, US kiosztás
Hitelesített vásárlás
Ez a billentyűzet elvette az eszemet. A gyártás módja, az anyagok minősége, a mágneses tartó és a hangerőszabályzó kerék kézreállósága, a nagyszerű kapcsolók, az RGB. Ebben az árkategóriában és a többi mechanikus billentyűzet között ez számomra egyértelmű kedvenc. Kellett egy kis megszokás, de most már biztosan nem akarok visszamenni. Más funkciókat még nem próbáltam.
Piros kapcsolók. Csendesebb, mint például a CherryMX Red, nagyon könnyű megnyomni.
Fém test, mágneses csuklótámasz, gumírozott billentyűk.
Nagyszerű háttérvilágítás a billentyűkön, még egy finom csík is van az oldalán.
Hangerőszabályozó kerék a multimédia/rendszer számára.
Magas kulcsok keret nélkül, könnyű porfúvás.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20