Oldal frissítése

Vélemények: Elgato Wall Mount

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Elgato Wall Mount témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Elgato Wall Mount termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Elgato Wall Mount megvásárlása után te is írsz értékelést.
Elgato Wall Mount - Univerzális tartó
Elgato Wall Mount
Szállításra kész 4 db
13 090 Ft
Kosárba
Jiří, Prahaflag
Értékelve: 2022. 04. 28., változat: Elgato Wall Mount
Hitelesített vásárlás
Valójában teljesen fém, a fém nem csak a rúd vagy a palacsinta a falon, hanem ezeknek az illesztéseknek és illesztéseknek a tartója is.
Szilárd és ünnepi
A két csukló egymáshoz képest tetszőlegesen elforgatható a rúdon lévő csuklótartók elforgatásával. Ezért az illesztéseknek nem feltétlenül olyannak kell lenniük, mint a képen, hanem kreatívabb szögeket alkothatnak.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15