Oldal frissítése

Vélemények: Electrolux ES62AB25UG 600 Animal

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Electrolux ES62AB25UG 600 Animal témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Electrolux ES62AB25UG 600 Animal termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Electrolux ES62AB25UG 600 Animal megvásárlása után te is írsz értékelést.
Electrolux ES62AB25UG 600 Animal - Álló porszívó
Electrolux ES62AB25UG 600 Animal
Raktáron
124 690 Ft
99 750 Ft
Kosárba
Iva, Chotěbořflag
Értékelve: 2023. 10. 02., változat: Electrolux ES62AB25UG 600 Animal
Hitelesített vásárlás
A tiszta, szőrtelen és pormentes lakás fontos számomra, ha van egy kisgyermekem. Nagyon korán ébredek, ezért az új Electrolux 600 Animal porszívó jó csendes segítő a takarításban, és nem ébreszti fel a barátomat, a kutyámat vagy a babát. Gyönyörűen porszívózza a csempét, parkettát, szőnyeget, és a tartozéknak köszönhetően még szőrös barátunk kárpitját is. Nagyon könnyűnek érzem a kezemben, ami kellemesen meglepett. Nagy teljesítményű ventilátoros motorral rendelkezik, dupla szűréssel a jobb vákuumteljesítmény érdekében, LED világítással, amelynek köszönhetően még a mikromorzsákat is látom, könnyen tisztítható. Ha porszívózás közben el kell szaladnom, bárhol könnyen leparkolhatok. Hosszú hajam van, és gyakran beleragad a porszívó keféjébe. A BrushRollClean technológiával csak nyomja meg a fúvókán lévő pedált, és a szőrszálak kiengednek és megtisztulnak. A hosszabbítóban 4,5 óra alatt töltődik fel, és működés közben csak 25 percig tart. Örülnék egy nagyobb gyűjtőedénynek a felszívott részecskék számára.
Nagyon könnyű a kézben
LED háttérvilágítás
Még az állati szőröket is felporszívózza
Kis gyűjtőedény
0 ×Jelentés
Jana, Chodov u Karlových Var 1flag
Értékelve: 2023. 07. 28., változat: Electrolux ES62AB25UG 600 Animal
Hitelesített vásárlás
A porszívó meglepett könnyűségével és csendes működésével. Nagyon egyszerűen kezelhető, egy gomb segítségével szabályozható a szívás intenzitása, de még a legkisebb teljesítményen is nagyon hatékony. A nagyobb bolyhos szőnyegeket is jól kezeli. Nagyra értékelem az egyetlen fúvókát a kemény padlókhoz és a szőnyegekhez. A karbantartás nagyon egyszerű, csak a gyűjtőtartályt kell kiüríteni, így nincs szükség pótzsákok vásárlására, és nincs extra hulladék - környezetbarát: -) Ez az első porszívóm vezeték nélkül, és nagyon meglepett a klasszikus porszívókhoz hasonló, ha nem jobb teljesítménye.
Nagyon könnyű és könnyen kezelhető
Kézi porszívó
Csendes működés még magasabb szívási szinteknél is
Szabadon álló bárhol a térben
Hatékony szűrés
LED világítás
A gyűjtőtartály nagyobb térfogatú lehet
0 ×Jelentés
Jana, Rájec-Jestřebí - Rájecflag
Értékelve: 2023. 07. 08., változat: Electrolux ES62AB25UG 600 Animal
Hitelesített vásárlás
Az Electrolux 600 Animal egy nagyszerű botporszívó erősebb szívóerővel és csendesebb működéssel. Az új motoros fúvókával és a PowerPro multi-surface funkcióval ideális a különböző felületek porszívózásához anélkül, hogy a fúvókát cserélni kellene. Ráadásul a PetPro+ fúvóka megkönnyíti a háziállatok szőrétől való megszabadulást. Összességében az Electrolux 600 Animal egy nagyszerű választás.
teljesítmény
csendes működés
háttérvilágítás
Motoros háziállat szőr fúvóka
semmi
0 ×Jelentés
Lucie, Slavičínflag
Értékelve: 2023. 07. 08., változat: Electrolux ES62AB25UG 600 Animal
Hitelesített vásárlás
Design, funkcionális porszívó. Kiválóan alkalmas padlóporszívózásra, zónák és alacsony bolyhos szőnyegek tisztítására. A magasabb hajszálakon nem olyan erős, de ez egyértelmű. Kiváló porszívó és az autó belseje a háziállatok szőrétől. Nagyon könnyű és tartós. Nagyszerű háttérvilágítás.
Könnyű
Elegáns elem a belső térben is
Sok nagyszerű aljzat
Ellenálló
Jó teljesítmény
Gyengébb akkumulátor-üzemidő
Én egy nagyobb szemetesládát vennék.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15