Oldal frissítése

Vélemények: Electrolux EP81UB25GG 800 Confident

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Electrolux EP81UB25GG 800 Confident témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,6-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Electrolux EP81UB25GG 800 Confident termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Electrolux EP81UB25GG 800 Confident megvásárlása után te is írsz értékelést.
Electrolux EP81UB25GG 800 Confident - Álló porszívó
Electrolux EP81UB25GG 800 Confident
Raktáron
156 290 Ft
125 030 Ft
Kosárba
Věra, Jičínflag
Értékelve: 2022. 12. 11., változat: Electrolux EP81UB25GG 800 Confident
Hitelesített vásárlás
Egy szóval. Ez nagyszerű. Nehezebb, de hihetetlen szívóerővel szívta fel a szőnyeget. Az egész 8Om2-es lakást elszívta. Semmi hiba
0 ×Jelentés
Viktor, Brnoflag
Értékelve: 2022. 12. 08., változat: Electrolux EP81UB25GG 800 Confident
Hitelesített vásárlás
Rendszeres porszívózásra Roomba-t, alkalmi porszívózásra pedig Electrolux 800-at használunk. Tekintettel arra, hogy a félárú porszívókról szóló vélemények gyakran említik, hogy a szívóerő gyenge, végül e modell mellett döntöttünk. Ennek eredményeként az Electrolux megfelelt az elvárásainknak, amikor a padló és különösen a szőnyegek porszívózásáról van szó, köszönhetően a forgókefének. A porszívó kényelmesen eléri azokat a sarkokat és falakat is, ahová a Roomba nem képes. Hátránya azonban a viszonylag nagy súly, és a tartósság esetében úgy vélem, hogy két szobánál több szoba porszívózása problémát jelent, mivel az akkumulátor idővel lemerül. Vettem egy autóvákuum-készletet is, rugalmas tömlővel és széles fúvókával. De a porszívó húzóereje csak a könnyebb morzsák felszedésére elegendő, tehát csak ilyen alaptisztításhoz. Ha a szőnyegekből és egyéb szennyeződésekből még az apró köveket is ki akarja porszívózni, akkor valószínűleg nincs más lehetőség, mint egy konnektoros porszívó, amely természetesen sokszorosan nagyobb teljesítményű.
Jó teljesítmény a padlókon és szőnyegeken
Rotációs kefe különösen alkalmas szőnyegekhez
Kezeli az állati szőr és a haj
Dizájn
Elég nehéz
Rövid kitartás
Nem elegendő az autó porszívózásához
Ára
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05