Oldal frissítése

Vélemények: Electrolux EP71UB14DB 700 Ultimate

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Electrolux EP71UB14DB 700 Ultimate témával kapcsolatban? Nálunk 7 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,9-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Electrolux EP71UB14DB 700 Ultimate termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Electrolux EP71UB14DB 700 Ultimate megvásárlása után te is írsz értékelést.
Electrolux EP71UB14DB 700 Ultimate - Álló porszívó
Electrolux EP71UB14DB 700 Ultimate
Szállításra kész > 5 db
143 290 Ft
Kosárba
Jitka, Bzenecflag
Értékelve: 2023. 08. 15., változat: Electrolux EP71UB14DB 700 Ultimate
Hitelesített vásárlás
Az Electrolux 700 Ultimate EP71UB14DB botporszívó nagyon kellemesen meglepett, megfelelő szívóerővel, viszonylag csendes működéssel még forgókefe használata esetén is, ami a korábbi porszívóknál nem volt jellemző. Kellemesen meglepett a forgófej világítása. A fej mérete nem nagy, és a bútorok alá is jól be tudok férni.
elegendő szívóerő csendes működés
stand hiánya
stand hiánya
0 ×Jelentés
Eva, Hradec Královéflag
Értékelve: 2023. 08. 10., változat: Electrolux EP71UB14DB 700 Ultimate
Hitelesített vásárlás
Az Electrolux 700 Ultimate botporszívó egy könnyű, nagy teljesítményű és gyönyörű dizájnú kiegészítő, amely biztosan minden otthonba illik. Kiváló szívóteljesítménye van, AUTO üzemmódban a lökést maga állítja be az adott padlótípushoz (parkettára, szőnyegre és konyhai vinilre használom), és ebben az üzemmódban kb. 40 percig tart. Alternatívaként a vákuumteljesítményt önállóan is kiválaszthatja (3 teljesítmény). Minden megjelenik a kijelzőn, amely arra is figyelmeztet, ha rossz erősséget választ (pl. szőnyeg esetében a teljesítményt 3-ra állítja, ami túlságosan megterheli a porszívót). A töltés egyenlegét is mutatja. Természetesen van világítás, ami jól jön a sötét területek porszívózásakor (pl. a komód alatt). A porszívó tökéletesen alkalmas a háziállatokkal rendelkező háztartások számára, amelyek szőrét maradék nélkül távolítja el a szőnyegről. A porszívót könnyű kisebb részekre bontani (én a plafon melletti pókhálókra is használom), és a szűrőket is könnyen le lehet bontani tisztításkor, ami azért fontos, mert a szennyeződéstartály nem túl nagy.
szívóteljesítmény és annak kiválasztási lehetősége
design
könnyű szétszerelés és tisztítás
áttekinthető kijelző
figyelmeztető lámpa a szívóteljesítmény helytelen megválasztása esetén, pl. a szőnyegnél
elem élettartam
0 ×Jelentés
Lucie, Ostravaflag
Értékelve: 2023. 07. 09., változat: Electrolux EP71UB14DB 700 Ultimate
Hitelesített vásárlás
Elégedett vagyok ezzel a porszívóval. Rengeteg tartozékkal rendelkezik. Nagy hatékonyságú szívóerő, amely a felület típusának megfelelően állítja be magát. Az akkumulátor elegendő. A tartály kisebb, ami a porszívó kis súlyának köszönhető. Szeretném kiemelni ennek a porszívónak a kialakítását, amely igazán gyönyörű.
A mellékletek mennyisége
Szívóerő
Tömeg
Design
Tartály mérete
0 ×Jelentés
Martina, Písek 1flag
Értékelve: 2023. 07. 05., változat: Electrolux EP71UB14DB 700 Ultimate
Hitelesített vásárlás
Egy szóval izgatott vagyok! Ez a negyedik botporszívóm, és egyértelműen a legjobb. Azt hiszem, végre megtaláltam a megfelelő segítőt a napi takarításhoz. Bármilyen felülettel megbirkózik, a szőnyegre kiömlött macskaalommal, a kanapén, az ágytakarón lévő állatszőrrel, a tartozéknak köszönhetően még a szűk résekbe is bejut. Az akkumulátor jól bírja, csak a gyűjtőtartály lehetne nagyobb. Egy ilyen teljesítményű porszívó biztosan megérdemelné.
Nagy szívóerő, könnyű súly, könnyű kezelhetőség
Kis gyűjtőedény
0 ×Jelentés
Roman, Brnoflag
Értékelve: 2023. 07. 03., változat: Electrolux EP71UB14DB 700 Ultimate
Hitelesített vásárlás
Több Electrolux készülékem is van, és mivel elégedett vagyok velük, ezért választottam ezt a porszívót. Előnyként látom, hogy a porszívó vezeték nélküli, cserélhető akkumulátorral rendelkezik, és egy fali tartóba van helyezve, amelyhez a töltő csatlakoztatható. Porszívózáskor a porszívó könnyen kezelhető, elég könnyű. A porszívózás után a tartályban lévő portartalom alapján látható, hogy valóban nagy tisztítási hatékonysággal rendelkezik (az első porszívózás előtt a lakást egy másik padlóporszívóval porszívózták, és a tartály mégis megtelt). A működési idő a kiválasztott teljesítményintenzitástól függően rövidnek tűnik számomra, de a kitartás lehet néhány perccel hosszabb. A turbóprogram használatakor az akkumulátor többszörösen gyorsan lemerül, így az egész lakás porszívózásához csökkentenem kell a teljesítményt, vagy meg kell szakítanom a porszívózást, újra fel kell töltenem a porszívót, majd folytatni kell. A kisebb hátrányok számomra teljesen lényegtelenek. Összességében elégedett vagyok a porszívóval, de szerintem az eladási ár lehetne egy kicsit alacsonyabb.
Alacsony súly
Erős szívóerő
A világítás
Design
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05