Oldal frissítése

Vélemények: Electrolux EP71HB14UV 700 Allergy

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Electrolux EP71HB14UV 700 Allergy témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Electrolux EP71HB14UV 700 Allergy termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Electrolux EP71HB14UV 700 Allergy megvásárlása után te is írsz értékelést.
Electrolux EP71HB14UV 700 Allergy - Álló porszívó
Electrolux EP71HB14UV 700 Allergy
Szállításra kész > 5 db
163 390 Ft
Kosárba
Lucie, Vyškovflag
Értékelve: 2023. 08. 14., változat: Electrolux EP71HB14UV 700 Allergy
Hitelesített vásárlás
könnyű
csodás design
sok melléklet
uv fej ágyakhoz
Remek teljesítménnyel
rövid kitartás
a töltőállomást a falhoz kell csavarozni (nem tudom a házhoz szállítani)
nincs hely a nem használt mellékletek intelligens csatolására - újra magam mellett kell tartanom őket
0 ×Jelentés
Martina, Klatovyflag
Értékelve: 2023. 07. 30., változat: Electrolux EP71HB14UV 700 Allergy
Hitelesített vásárlás
A porszívó könnyen kezelhető és könnyű. Rengeteg tartozékkal rendelkezik, de nincs hova tenni őket. Venned kell egy állványt. Kemény padlón és szőnyegen is jól porszívózik. A fúvókán lévő fény kellemes.
könnyű
fény a fúvókán
sok melléklet
nincs hely a mellékletek tárolására
0 ×Jelentés
Vásárló, Žacléřflag
Értékelve: 2023. 07. 08., változat: Electrolux EP71HB14UV 700 Allergy
Hitelesített vásárlás
Nagyon ajánlom - kellemesen meglepett, hogy milyen könnyű és könnyen kezelhető, milyen sok tartozékkal rendelkezik, mégis erős és csendes. Saját szívóteljesítményét a porszívózott felületnek megfelelően határozza meg - manuálisan is beállítható. Az alaposabb tisztításhoz egy lámpa segít. Ami azonban zavaró, az a kézikönyv, amely több modellre vonatkozik - én olyan állványt kerestem, amely nem az én modellemhez tartozik. És az sem tetszik, hogy a porszívó csak a tartón keresztül tölthető. Összességében azonban pozitívan értékelem.
Remek teljesítményű
Könnyű
Könnyen használható
Rengeteg melléklet
Kis fény
Használati útmutató
Töltés a tartón keresztül
0 ×Jelentés
Pavlína, Lounyflag
Értékelve: 2023. 07. 02., változat: Electrolux EP71HB14UV 700 Allergy
Hitelesített vásárlás
Nagyon izgatott vagyok az Electrolux 700 Alberta miatt. nagyon könnyű. gyönyörűen leszívja a szőrt a kanapéról. teljes erővel kiporszívózta a szennyeződéseket a szőnyegről, amelyet korábban egy régi porszívóval porszívóztam ki. és meglepődtem, hogy mennyivel több van benne (lásd a fotót), ráadásul tetszik a modern megjelenés. Próbáltam porszívózni mind a szőnyegek és az úszó és vinil padló és én több mint elégedett vagyok, nem bánom a vásárlást, és ajánlom azt
Alacsony súly
Erős szívóerő
Design
fény a fúvókán
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20