Oldal frissítése

Vélemények: Electrolux Easy C4 EC41-4T

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) Electrolux Easy C4 EC41-4T témával kapcsolatban? Nálunk 4 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,2-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) Electrolux Easy C4 EC41-4T termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) Electrolux Easy C4 EC41-4T megvásárlása után te is írsz értékelést.
Electrolux Easy C4 EC41-4T - Porzsák nélküli porszívó
Electrolux Easy C4 EC41-4T
Pillanatnyilag nem elérhető
Anonim felhasználóflag
Értékelve: 2023. 04. 01., változat: Electrolux Easy C4 EC41-4T
Hitelesített vásárlás
A porszívót egy régi darab cseréjeként vettem, és azt kell mondanom, hogy nem hibáztam a választásommal. Két hét intenzív használat után pozitívan értékelem a nagy szívóerőt és ugyanakkor a csendes működést (a turmixgép hangosabb). A műanyagok minőségét is pozitívan értékelem - sehol nincsenek éles élek, semmi sem nyikorog vagy hajlik. Az összegyűjtött por billenésének mechanizmusával azonban van egy kis problémám, mert ha ügyetlenül kezeli, eltörheti, amit igazán nem akar. Összességében ajánlom a porszívót mindenkinek, aki minőségi, jó megjelenésű és csendes porszívót keres. (és btw alza tehetne jobb munkát a leírásban - Easy nem igazán hívják, vagy súlya 7,5 kg. )
Csendes működés
Magas szánkóhatékonyság
Kiváló minőségű műanyagok
Rövid kábel
A csuklós porvédő szerencsétlen kialakítása - törésveszély
Price ki van kapcsolva
0 ×Jelentés
Patrik, Praha 4 - Michleflag
Értékelve: 2023. 03. 27., változat: Electrolux Easy C4 EC41-4T
Hitelesített vásárlás
Mosható szűrők
Nem olyan hangos
Rövid tömlő, még a kábel is lehetne egy méterrel hosszabb
Nehezebb kiüríteni a kukát, pl. hajcsomók. kézzel kell kihúzni.
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20