Oldal frissítése

Vélemények: EKO MB Újrahasznosított PLA 1,75mm 1kg szürke

Érdekelnek a különböző vélemények, hozzászólások a(z) EKO MB Újrahasznosított PLA 1,75mm 1kg szürke témával kapcsolatban? Nálunk 2 felhasználó egyelőre 5 csillagból 4,5-t adott. Ezen az oldalon alább olvashatsz is más vásárlók tapasztalatairól a(z) EKO MB Újrahasznosított PLA 1,75mm 1kg szürke termékkel kapcsolatban. Örülni fogunk, ha a(z) EKO MB Újrahasznosított PLA 1,75mm 1kg szürke megvásárlása után te is írsz értékelést.
EKO MB Újrahasznosított PLA 1,75mm 1kg szürke - Filament
EKO MB Újrahasznosított PLA 1,75mm 1kg szürke
Megszűnt
Vásárló, Budapestflag
Értékelve: 2022. 04. 24., változat: EKO MB Újrahasznosított PLA 1,75mm 1kg szürke
Hitelesített vásárlás
Kicsit magasabb hőfok kell, ami okozhat egyes nyomtatóknak gondot. Nem a képen látható kiszerelés érkezett, bár a matrica szerint ugyanaz, ellenben a többi rendelt színhez képest kategóriákkal jobb. A kék használhatatlan, a barna kis küzdelem árán használható. Ez a magas hőfok mellett gyönyörű.
Szépen tekercselt
Megfelelő beállítások mellett szép eredmény
A csomagolását újra lehet használni
Magasabb hőmérséklet kell (235C / 65C)
0 ×Jelentés

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05